BAFRA HACINABİSPOR TERMESPOR' U 5 GOLE UĞURLADI !

BAFRA HACINABİSPOR TERMESPOR' U 5 GOLE UĞURLADI !

Samsun Süper Amatör Ligi, 2. Hafta maçında; Bafra Hacınabispor, kendİ evinde oynadığı maçta, rakibiTermespor' u 5- 1 mağlup etti.

A+A-

Bafra Yeni Stadyumu' nda oyanan maçta; İlk yarıyı Hacınabispor 5. ve 34. dakikada Miraç, 9. dakikada  ise Özcan' ın kaydettiği gollerle 3-0 önde tamamladı.
İkinci yarıya da tempolu ve istekli başlayan Bafra Hacınabispor 53. dakikada Ümit ile 4. ve 56 dakikada Miraç ile 5. golü kaydetti.
Bu maçta Miraç, takımına kazandırdığı 3 golle hatrick yaptı.  Termesporun golü ise 65. dakikada geldi ancak maçta başka gol olmayınca, Bafra Hacınabispor maçı 5- 1 kazanarak puanını 4 yapıp zirve mücadelesini sürdürdü.
Termespor her ne kadar 5 gol yese de mücadeleyi hiç bırakmadı ve zaman zaman Bafra Hacınabispor kalesinde etkili olmaya çalıştıysa da gol yollarında daha gayretli olan rakibine fazla direnemedi.
İlk yarısı genelde yağmur altında oynanan maçın 2. yarısında yağış durdu. Her iki takım da centilmenliğe gölge düşürecek bir davranış sergilemedikleri gibi, sakatlık esnasında brbirlerinden özür dileyerek oyunun sertleşmesine fırsat vermediler.

MAÇI YÖNETEN HAKEM 3 LÜSÜ
Maçı; Rahmi Emrah Acar, Mehmet Şenkaya ve Zelife Sağer hakem üçlüsü yönetti.
Maçtan önce Yönetici Arif Öztürk; hakemlere ve her iki takım futbolcuları da çiçek takdim ederek birbirlerini onUre ettiler ve bu güzelliğe maçta gölge düşürecek kayda değer bir davranış olmadı ancak maçın atmosferinden kaynaklanan, zaman zaman sakatlanmalar yaşandı. Bu sonuçla Bafra Hacınabispor puanını 4' e yükseltip zirveye göz kırptı.

MAÇ KADROLARI
Takım kadroları : Bafra Hacınabispor: Resul, Mert, Emirhan, Tunahan, Tuna, Lokman, Ümit, Ferhat,
Miraç, Yunus, Özcan
Teknik Direktör : Zekeriya Köklükaya
Termespor : Erkut, Cemal, Mahmut, Bedirhan, İsmail, Hasan, Kadir, Uğur, Mert, Birol Can, Kenan
Teknik Direktör : Fatih Özen
Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

bafra-hacinabispor.JPGbafra-hacinabispor-001.JPGbafra-hacinabispor-002.JPGbafra-hacinabispor-003.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.