BAFRA  HACINABİSPOR TELEKOM MAÇINA HAZIR !

BAFRA  HACINABİSPOR TELEKOM MAÇINA HAZIR !

Samsun Süper Amatör Ligi takımlarından; Bafra Hacınabispor; iddialı ve güçlü kadrosu ve deneyimli Teknik Direktörleri Zekeriya KÖKLÜKAYA ile Yardımcı Antrenör Cem ÇATMAKAŞ, Sportif Direktör Erdoğan ER ve güçlü yönetimiyle lige iyi bir başlangı yaptı.

A+A-

Bafra Hacınabispor; 3 oyun, 2 galibiyet ve bir beraberlik ile 7 puan toplayıp, ligin 3. haftasında 7 puan ve averajla 2. sırada yer alırken; ilk sırayı, 3 maçta 3 galibiyetle; lider Havza Belediyespor ve 2. sırayı ise, 3 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 7 puanla Karasamsunspor 3. sırada  bulunuyor.
Bafra Hacınabispor Yönetim Kurulu üyesi ve Futol Şube Sorumlusu Arif ÖZTÜRK; " Futbolcularımız, hocalarımız, taraftarlarımız ve yönetim 4. Hafta  maçına her  yönden hazır olup, maç günü için geriye sayım ve  heyecan başlamış bulunuyor.
" O sene, bu sene " diyerek; bu yıl ligde ses  getiren ve  başarılı olup BAL Ligi' ne yükseleceğimize olan inaç ve güvenimiz tamdır. 
Bu inanç ve güvenle; inşallah 3 Kasım Pazar günü; evimizde Bafra yeni ilçe stadyumu' nda; saat 14. 00' da, rakibimiz olan ve henüz ligde puanı bulunmayan Telekomspor ile karşılaşacağız.
Her iki iki takımın maçı; dileriz centilmence ve  kardeşce geçer.
Biz rakiplerimizi asla hasım gözüyle değil; sporcu ahlâk ve spor kardeşliği anlayışıyla ve sevgiyle kucaklaıyor ve  kabul ediyoruz.
Aslında bu anlayışı; sadece amatör liglerde değil Süper Lig takımlarında ve  hatta sadece futbolda değil;sporun her  braşında da görmeyi arzuluyoruz.
Bu düşünce   ve anlayışla; tüm lig takımlarımıza başarılar ve kolaylıklar diliyoruz. " şeklinde  konuştu.

Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

hacinabispor-01.jpg


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.