BAFRA HACINABİSPOR' DAN CUMHURİYET' İN 96. YILDÖNÜMÜ KUTLAMA MESAJI

BAFRA HACINABİSPOR' DAN CUMHURİYET' İN 96. YILDÖNÜMÜ KUTLAMA MESAJI

Hacınabispor futbol şube sorumlusu Arif Öztürk; Bafra Hacınabi Spor Kulübü, Yönetim Kurulu adına; Cumhuryet' imizin 96.Yıdönümü ile ilgili bir kutlama mesajı yayınladı.

A+A-

Mesaj şöyle :Bafra Hacınabi Spor Kulübü; Cumhuriyet' imizin kuruluşunun 96. Yıldönümü' nde, Türkiye Cumhuriyeti'
nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını ve Türkiye Cumhuriyeti' nin istikbali için; bu uğurda gözünü kırpmadan, kahramanca canını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyor ve Cumhuriyet Bayramı' nı kutluyoruz.
Cumhuriyetimizin 96. Yıldönümü' nde; ulu önder Atatürk ve silah arkadaşları ile Türkiye Cumhuriyeti için kahramanca savaşıp canını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Spor'un kardeşlik ve barış ilkesi doğrultusunda; buradan tüm Ulus'a ve spor camiasına centilmenliğin ve fair-play ön planda olduğu bir hayatın daima içinde olalım. Sporun birleştirici ve kaynaştırıcı niteliğini asla unutmayalım. Gençlerimizi ve çocuklarımızı hayatın hangi alanında olursa olsun; hatta her bireyi spor yapmaya teşvik edelim. Spor bir ülkenin geleceğinin en sağlam yapısıdır. Saygılarımı sunuyorum."


Haber Oktay ZERRİN- Bafra

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.