BAFRA HACINABİSPOR' DAN BAFRA KAYMAKAMI ERTÜRKMEN' E ZİYARET

BAFRA HACINABİSPOR' DAN BAFRA KAYMAKAMI ERTÜRKMEN' E ZİYARET

Bafra Hacınabi Spor Kulübü; 31- 10- 2019 Perşembe günü, saat 09.30 da Bafra Kaymakamı CevdetERTÜRKMEN' i makamında ziyaret etti.

A+A-

Bafra Hacınabi Spor Kulübü Başkanı İsa KÖPRÜ, Başkan Yardımcısı Barbaros Turna, Servet Şengül,Arif Öztürk, Genel Sekreter Abdullah Uyar, Genel Sportif Direktör Erdoğan Er, Teknik Direktör Zekeriya Köklükaya, Yardımcı Antrenör Cem Çatmakaş, malzemeci Tuncay beyve Hacınabispor futbol takımı' nın hazır bulunduğu ziyarette; Bafra Kaymakamı Cevdet ERTÜRKMEN, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdi.
Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen; konuşmasında " Daha önceki görev yaptığım 22 bin nüfuslu bir ilçede, üst liglerde iki futbol takımı vardı. Yani Bafra'ya geldiğimde şaşırmadım diyemem. Üst liglerde, 142 bin nüfuslu bir ilçenin neden bir takımı olmasın. Hatta ve hatta bu ilçe 2 takımı 3. Lig' de kaldıracak kapasitede. Ben onun kanısına vardım. Sebeplerinin ne olduğunu bilmiyorum ama sporun bir ilçe için ne denli önemli olduğunu düşünüyorum. Hem sportif anlamda hem tanıtım anlamında çok önemli ve aktif bir alandır spor ve kulüplerimiz.
Bu yüzden; bir ilçe için sportif çalışma ve başarılar çok önemlidir. Bu ziyaretten dolayı çok memnun oldum. Biz de ilçe takımlarımız adına, elimizden gelen destekleri vermeye çalışacağız.
Eğer bir aksilik olmazsa, hafta sonu oynanacak Türk Telekomspor maçında ben de türibindeki yerimi alacağım. " diyerek konuşmasını tamamladı. Daha sonra; Bafra Hacınabi Spor Kulübü Başkanı İsa Köprü ve başkan yardımcıları Servet Şengül ile Barbaros Turnal Bafra Kaymakamı Cevdet ERTÜRKMEN' e, Bafra Hacınabispor' un ilimizin plâkası olan 55 numaralı ve adı yazılı takım formasını takdim ettiler.

HACINABİSPOR BELEDİYE BAŞKANI KILIÇ' I ZİYARET ETTİ
Hacınabi Spor Kulüp Başkanı İsa Köprü, Başkan Yardımcısı Barbaros Turna Başkan Yardımcısı ve 2. Başkan Servet Şengül, Futbol Şube Sorumlusu Arif Öztürk, Genel Sekreter Abdullah Uyar, yöneticilerden Recep Kıdıl, Sportif Direktör Erdoğan Er, Teknik Direktör Zekeriya Köklükaya, Yardımcı Antrenör Cem Çatmakaş, malzemeci Tuncay bey ve takım sporcuları eşliğinde Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç' ı da makamında ziyaret ettiler.
Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve Belediye Spor Müdürü Yusuf Danışmaz ziyarette hazır
bulundular. Belediye Başkanı Hamit Kılıç;ziyaret ve görüşmelerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Kılıç; inşallah bu sene o sene olur da takımlarımızdan biri BALveoradan da 3. Lig' e çıkar"temennisinde bulundu. Belediye BaşkanıKılıç; Bafra' nınbu başarıyı fazlasıyla hakettiğini ve bu ekibin gözlerinde; bu ışığı gördüğünü belirtip, " inanıyorum ki bu ekip bunu başaracaktır zira ben bu ışığı futbolcuların ve ekibin gözlerinde görüyorum ve inanıyorum ki bu ekip,bunu başaracaktır Bafra Belediyesi Spor Müdürü Yusuf Danışmaz ise şöyle dedi : Gerçekten de güzel bir ekip kurulmuş. Bu şehrin takımlarına sahip çıkıldığı takdirde, bunu başaracağına inanıyoruz. Daha önceki yıllarda; bu tür yatırımlar yapıldı fakat nedense bir türlü o Maya tutmadı ama bu sefer sanki bu iş olacakmış gibi geliyor bizlere.
Biz de belediye ve ülkemiz adına; üzerimize düşen bir şey olursa; bu konuda seve seve yapacağız inşallah. "
Daha sonra ziyaret Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve üzerinde 55 yazılı Hacınabispor forması, Hacınabispor Kulüp Başkanı İsa Köprü, Başkan Yardımcıları Servet Şengül ve Barbara Turna tarafından takdim edildi Ziyaretlerin ardından genel bir durum değerlendirmesinde bulunan Hacınabi Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Arif Öztürk şunları söyledi : " Bugün (31 EkimPerşembe ) Bafra Kaymakamlığı ile Bafra Belediye Başkanlığı' na ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Bu ziyaretlerden oldukça memnun kaldık. Artık; bu şehirde birlik ve beraberliğin oluşturulması adına gerekli adımların ve temellerin çoktan atılması gerekiyor.
Sportif alanda; ilçemiz ,marka değeri niteliğini kaybetmek üzeredir. Bafra ilçemizin; sportif başarılara bir an önce kavuşması gerekiyor.
İlçemiz; Tanıtım ve Turizm anlamında, ilgi çekebilecek en önemli alanlardan bir tanesi olan sportif alanlar ve gençlerimizin spora teşvik anlamında, başarıya aç olduğu bir yer.
Artık bu açlığın bir an önce giderilmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Hissettiğimiz ve gördüğümüz kadarıyla; sporu seven idarecilerimiz var ve bu bizleri bir hayli memnun etmektedir. İnşallah bu idarecilerimizin ve tüm Bafra'nın ileri gelen iş adamlarının, kulüplerimize maddi ve manevi desteklerinin olacağını düşünüyoruz. Her şey Bafra için. Saygılarımla. "
Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

bafra-hacinabispor-dan-bafra-kaymakami-erturkmen-e-ziyaret-33.jpgbafra-hacinabispor-dan-bafra-kaymakami-erturkmen-e-ziyaret-5.jpgbafra-hacinabispor-dan-bafra-kaymakami-erturkmen-e-ziyaret-1.jpgbafra-hacinabispor-dan-bafra-kaymakami-erturkmen-e-ziyaret-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.