BAFRA HACINABİSPOR' DA  YENİ YÖNETİM KURULU BELLİ OLDU !

BAFRA HACINABİSPOR' DA  YENİ YÖNETİM KURULU BELLİ OLDU !

Süper Amatör Lig takımlarından, Bafra Hacınabi Spor Kulübü' nün Yönetim Kurulu; 12- 11- 2019 Çarşamba günü, saat 20.00 da kulüp binasında toplanarak, sezon değerlendirme toplantısı ve yönetime yeni giren arkadaşların tanıtımı yapıldı.

A+A-

 Kulüp Başkanı İsa Köprü başkanlığında toplanan yönetim kurulu; Başkan Servet Şengül Başkan Yardımcısı Barbaros Turna, yeni Başkan Yardımcısı Hüseyin Taşkan, Futbol Şube Sorumlusu Arif Öztürk, Genel Sekreter Abdullah Uyar, yöneticilerden Recep Kıdıl, Şenol Dursun, Hakan Saka, Şaban Yurduseven ve Oğuz Türk' ün  hazır bulunduğu toplantıda, ilk 5 haftanın genel bir değerlendirmesi yapıldı.
 Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan İsa Köprü ve Başkan Yardımcısı Barbaros Turna şunları söyledi :


ÇOK ZOR, MEŞAKKATLİ SÜREÇTEN GEÇİYORUZ


" Çok zor ve meşakkatli bir süreç içerisinde olduğumuz doğrudur. Önemli olan; bu zor süreci en az kayıpla atlatabilmek olup, ilerleyen haftalarda inanıyorum ki bu şehrin desteği çığ gibi bu takımın arkasında olacaktır.


150 BİN NÜFUSLU İLÇEYE BU SAYI YAKIŞMIYOR


Bundan da hiç şüphemiz yoktur. Son 10 yıldır Bafra'da futbol adına çok büyük kayıplar yaşanmıştır. Bu nedenle yaklaşık 150 bin nüfuslu bir ilçenin; bugün süper amatör maçı da olsa en az 3000-4000 kişi toplanmalıdır.
 Zira; burası bir futbol şehri, burası bir Spor Kentidir ve bunu da herkes çok iyi biliyor. Bunu neye güvenerek söylüyorsunuz derseniz; hafta sonu deplasmanda oynadığımız Havza Belediyespor maçına iştirak edip, bizi oralarda yalnız bırakmayan 150' ye yakın bir taraftar grubunu Havza deplasmanında  görmenin inancıyla söylüyorum ki; inşallah bu takım sezon sonunda BAL Ligi' ne ligine yükselir ve tekrar o eski güzel, şaşaalı ve başarılı günlere kavuşuruz.  Bu seyirci de zaten bunu fazlasıyla hak ediyor diye düşünüyorum. diyerek sözlerini tamamladı.


BAFRALI İŞADAMI HÜSEYİN TAŞKIN' A BAŞKAN YARDIMCILIĞI GÖREVİ


Bafra Hacınabispor Kulüp Başkan Yardımcılarından Barbaros Turna ve Kulüp Başkanı İsa Köprü tarafından; yeni Başkan Yarımcıarından Hüseyin Taşkan'a  yeni oluşturulan yönetim kurulundaki Başkan Yardımcılığı görevi tebliğ edildi. 

isa-koprulu.jpg


BAŞKAN İSA  KÖPRÜ: BU BİR İNANÇ ve GÜVEN İŞİDİR


Kulüp Başkanı İsa Köprü " Hüseyin Taşkan Bey'e ve yönetici arkadaşlara bundan sonraki görevlerinde başarılar diliyorum. Buradan kısaca taraftarlarımıza şu mesajı vermek istiyorum;  lütfen maçlarımıza gelin Bizim 


 Bizim bu taraftara ihtiyacımız var. Herkes gelirken, yanında bir kişi daha getirsin ki stadları dolduralım. Stadları doldurursak; sahada mücadele eden çocuklara daha fazla güven gelir . 
Bu bir ekip işi, bir inanç işidir. Biz güvendik, inandık. Sevgili Bafralı sporsever abilerimiz, kardeşlerimiz, lütfen sizler de güvenin ve inanın.


 Hafta sonu oynanacak Hacınabispor- Atakentspor maçında, herkesi bekliyoruz. Saygılarımla. "


Haber : Oktay ZERRİN- Bafra
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.