Bafra Görme Engelliler Derneğinden Unutulmaz Sıra Gecesi Etkinliği

Bafra Görme Engelliler Derneğinden Unutulmaz Sıra Gecesi Etkinliği

Bafra görme engelliler derneği, insanlarla kaynaşmak, iç içe olmak ve keyifli bir akşam geçirmek amacıyla sıla gecesi etkinliği düzenledi.

A+A-

Bafra görme engelliler derneği, insanlarla kaynaşmak, iç içe olmak ve keyifli bir akşam geçirmek amacıyla sıla gecesi etkinliği düzenledi.

Programa, Bafra görme engelliler derneği başkanı Ömer Ergül, Bafra Anadolu Gençlik Derneği yönetim kurulu üyesi Mustafa Gökmen ve eşi Bafra müftülüğü bayan Braille kuran kursu kurs eğitmeni Gülnur Gökmen, dernek üyeleri ve aileler, gönüllü vatandaşlar ve çok sayıda davetliler katıldı.

Bafra görme engelliler derneğinde düzenlenen etkinlikte katılımcılar, aileleri ve çocuklar eğlence ve çeşitli etkinlikler eşliğinde gönüllerince eğlendi. Etkinlik boyunca sazlar çalındı, türküler söylendi, şiirler okundu, oyunlar oynandı, ikramlar yapıldı, Bazı dernek üyeleri kendi enstdürmanlarıyla ve sesleriyle sahnede yer alarak geceye muhteşem bir renk kattı. Düzenlenen çeşitli gösterilerde her performans duygusal anlar ve alkışlarla dolu muhteşem bir geceye dönüştü. Gece geç saatlere kadar eğlenen katılımcılar unutulmaz bir anı bırakmış oldular.

Bafra görme engelliler derneği başkanı Ömer Ergül etkinlik hakkında şunları söyledi: “Bafra Görme Engelliler Derneği olarak, unutulmaz bir sıra gecesine ev sahipliği yaptık. Dernek merkezimizde gerçekleşen bu özel etkinlikte, üyelerimiz kendi sesleriyle ve müziğin büyülü dünyasıyla buluştular. gece, görme engelli dostlarımızın müziğe olan sevgilerini ve yeteneklerini sergiledikleri özel bir etkinlikti. Aynı zamanda, bir arada olmanın ve dayanışmanın gücünü vurguladık. Onların sahne önünde olmanın mutluluğunu yaşamalarını ve toplumumuzda daha fazla farkındalık yaratmalarını amaçladık. Ve bu amacı büyük bir başarıyla gerçekleştirdik.

Etkinlik boyunca, katılımcılar hem unutulmaz performanslar sergiledi hem de yeni arkadaşlıklar kurdu. Görme engelli bireylerin toplumsal yaşama daha fazla katılımını desteklemek ve onların müziğin coşkusunu paylaşmalarına fırsat tanımak, derneğimizin temel hedeflerinden biridir. Bafra Görme Engelliler Derneği olarak, bu tür etkinliklerimizi sürdürmeye ve görme engelli bireylerin yaşamlarını daha da zenginleştirmeye devam edeceğiz. Siz de destek vererek, bu güzel amaca katkıda bulunabilirsiniz.

Birlikte daha aydınlık bir gelecek inşa etmek için el birliğiyle çalışıyoruz. Ben bu gecenin düzenlenmesinde bana yardım eden yönetim kurulub üyelerime, saz ve müzik ekibimize, sazıyla ve sesiyle sahnede gösterileriyle gecemize ayrı bir renk katan arkadaşlarımıza, ikramların servis edilmesi ve diğer konularda yardım eden gönüllü arkadaşlarımıza, özellikle etkinliğimize katılarak bu gece bizleri yalnız bırakmayan bütün katılımcılarımıza ve dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

bafra-gorme-engelliler-derneginden-unutulmaz-sila-gecesi-etkinligi-5.jpgbafra-gorme-engelliler-derneginden-unutulmaz-sila-gecesi-etkinligi-3.jpgbafra-gorme-engelliler-derneginden-unutulmaz-sila-gecesi-etkinligi-2.jpgbafra-gorme-engelliler-derneginden-unutulmaz-sila-gecesi-etkinligi-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.