Bafra Görme Engelliler Derneği Üçüncü Diksiyon Kursunu Açtı

Bafra Görme Engelliler Derneği Üçüncü Diksiyon Kursunu Açtı

Her geçen gün yeni kurslar açan Bafra görme engelliler derneği üçüncü diksiyon kursunu başlattı. Bafra halk eğitim merkezi iş birliğiyle açılan kurs hafta içi Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri dernek binasında görülecek.

A+A-

Her geçen gün yeni kurslar açan Bafra görme engelliler derneği üçüncü diksiyon kursunu başlattı. Bafra halk eğitim merkezi iş birliğiyle açılan kurs hafta içi Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri dernek binasında görülecek.


 Kurs öncesi Bafra görme engellilerderneği başkanı Ömer Ergül burada bulunanlara hitaben bir konuşma yaptı. Ömer Ergül yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Şükürlerolsun her geçen gün bir yenisini hayata geçirdiğimiz kurslardan birini daha açmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. İlköğretim mezunu olan üyelerimizin talepleri doğrultusunda açtığımız bu kursun ben kursiyerlerimize faydalı olacağını düşünüyorum. Biliyorsunuz eğitim engel tanımaz. Bafra görme engelliler derneği olarak eğitimle engelleri aşıyoruz diyerek çıktığımız bu yolda son zamanlarda daha çok eğitim ağırlıklı kurslar açarak eğitimin önemine dikkat çekiyoruz.

Şu sıralar üyelerimizden aşırı kurs talepleri alıyoruz. Bundan sonrada üyelerimizden talep geldikçe kurslar açmaya devam edeceğiz inşallah.


Ben burada Bafra halk eğitim merkezi müdürlüğümüze özellikle teşekkür etmek istiyorum. Çünkü Yeni bir kurs daha açmak istiyoruz diyerek gidip ne zaman kapılarını çalmışsak sağ olsunlar bizleri geri çevirmiyorlar.

Belki çok sık giderek başlarını ağrıtmış olabiliriz;
ancak Allah hepsinden razı olsun bize çok ilgi ve alaka göstererek taleplerimizi  değerlendiriyorlar. Bu anlamda ben başta Bafra halk eğitim merkezi müdürümüz sayın Hacı Avcı Bey’e, müdür yardımcımız sayın Ferhat Kurt Bey’e ve bütün personellerine teşekkür ediyorum.

Ayrıca kurs hocamız Şadiye Kalkan  hanım efendiye, kursiyerlerimize ve emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum.”şeklinde konuştu. 
Yapılan konuşmaların ardından kursun açılışı daha sonra fotoğraf çekimi ile sona erdi.

bafra-gorme-engelliler-dernegi-ucuncu-diksiyon-kursunu-acti.jpgbafra-gorme-engelliler-dernegi-ucuncu-diksiyon-kursunu-acti-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.