BAFRA GİAD, TUGİK İLE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

BAFRA GİAD, TUGİK İLE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

Türkiye Genç İş Adamları Derneği Konfederasyonu Genel Başkanı Erkan Güral, Bafra Genç İş Adamları Derneğine Ziyarette Bulundu.

A+A-

Program dün saat 17.00 da Bafra Öğretmen Evinde gerçekleşti. Açılış Konuşmasını yapan Bafra Genç İş adamları Derneği Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu; ‘’Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Bildiğiniz gibi biz Bafra Genç İş Adamları Derneği Olarak ülkede temsil edildiğimiz 10.000 kişilik geniş ve ülkenin her yanına yayılan genç bir camianın bir temsilcisiyiz. Bizde TUGİK camiasına yakışır bir şekilde Bafra’mızda gençlik vurgusunu en iyi şekilde yapan derneklerden biriyiz. Bugün genel başkanımız sağ olsun her zaman olduğu gibi Bafra’mıza gelip bizleri onurlandırmıştır. Ben sizlerin nezaretinde tekrar bir teşekkür edip hoş geldiniz diyorum. ‘’Dedi.

Bafra Genç İş Adamları Derneği Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu’nun konuşmasının ardından, TUGİK Genel Başkanı Erkan Güral, Sevgili kardeşlerim, hayatınızın ve mesleğinizin baharındasınız, ne mutlu sizlere. Sizlerle birlikte burada olmaktan çok mutluyum. Biz bir yola çıktık ve bu sevdadan gelen yolun buluşmasındayız şuanda. Hepimiz bu yolun yolcusu, bu yoldaki aktörleriz. Birkaç konu başlığını sizlerle paylaşayım. Biz neler planladık, bir kere arkadaşlar kadın girişimciye çok önem vermemiz lazım ülke olarak. Ülkemizde ki kadın girişimci sayısı maalesef Avrupa’nın çok gerisinde ve özellikle ülke nüfusunun yaş ortalamasına baktığımızda, ülkenin o genç profiline uyarladığınızda girişimci sayısı maalesef kadınlarda çok az. Bu sadece TUGİK projesi için değil arkadaşlar, çevrenizde bulunan kız kardeşlerinizden, eşinize herkesi iş dünyasına teşvik edin. ’dedi.

Program'a TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral, TÜGİK Genel Sekreteri Demokan Eren,  Eskişehir GİAD Başkanı Serkan Zengin, Samsun GİAD Başkanı ve Karadeniz Genç İş Adamları Federasyon( KARGİF ) Başkanı Levent Özden, Bafra GİAD Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu ve Bafra GİAD Yönetimi katıldı.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.