BAFRA GİAD İNTERYA’NIN BAŞLATTIĞI MÜCADELEYE DESTEK VERDİ

BAFRA GİAD İNTERYA’NIN BAŞLATTIĞI MÜCADELEYE DESTEK VERDİ

Bafra Genç İş Adamları Derneği Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu dernek binasında son zamanlarda Bafra ilçesinde İNTERYA tarafından başlatılan uyuşturucuya hayır kampanyasına destek vererek bir basın açıklaması yaptı.

A+A-

Bafra Genç İş Adamları Derneği yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu açıklamada Muratoğlu,’’Son dönemde Bafra’mızda uyuşturucuya karşı başlatılan mücadeleye Bafra’nın gençleri olarak Bafra Genç İşadamları Derneği olarak bizler de elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Kamuoyunun genel görüşü Bafra’da polis sayısının yetersiz olduğu yönündedir. Bizler de bu sayının arttırılması için tüm Bafra halkının BİMER’e başvuruda bulunarak yetkililere sesimizi duyurmaya çağırıyoruz.

Ayrıca uyuştucuyla mücadele etmek için, ilgili yasaların caydırıcı olacak şekilde değiştirilmesi, gençlerin sportif faaliyetlere yöneliminin arttırılması, metruk binaların hızla yıkılması, kapatılan Gaziosmanpaşa karakolunun narkotik şube olarak tekrar açılması,  toplum baskısının arttırılması,  aile bilincinin arttırılması, gençlerimizin maneviyatının kuvvetlendirilmesi gerekmektedir.

Aslında farkında olduğumuz ama tepkisiz kaldığımız son derece önemli bir konuda “Uyuşturucuya Hayır” isimi kampanyayı başlatan İnterya derneğine de bu vesileyle teşekkürlerimizi sunarız.’’dedi

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.