Bafra Giad; Bafralı Olan Mutlaka Orada Olmalı

Bafra Giad; Bafralı Olan Mutlaka Orada Olmalı

Bafra Giad; Bafralı Olan Mutlaka Orada Olmalı

A+A-

Bafra Genç İş Adamları Derneği yaptığı Açıklamada;

''Eczacılık Fakültesi Bafra'nın hakkıdır, gelin hep birlikte tepkimizi dile getirelim. Bir an önce fakültemize kavuşalım. 

Bu kapsamda hayırsever iş adamı Arslan ailesi ile birlikte Bafra’mızın Tüm Sivil Toplum örgütleri , Basın yayın organları , Sivil İnisiyatifler ve Kurumları ile Bafra Genç İş Adamları Derneği olarak Cumhuriyet Meydanında Saat 11.00’da ortak bir basın açıklaması yapılacaktır. Tüm Halkımız davetlidir, Bafra’lı olan kendini Bafra’lı hisseden mutlaka orada olmalıdır.

 

Yapılan istişarelerdeki gelinen nokta açıkça halkımızla paylaşılacak , Eczacılık Fakültesi izni çıkmasına rağmen Bafra’ya kurulacak sözünün alınıp ta bir anda ters köşe yapılması ve Samsuna kaydırılmaya çalışılması sanki bir ali cengiz oyunu yapılmak istenmektedir. Kim neden bu şekilde yapiyor? Samsun’a kimler kaydırmaya çalışıyor?  Bu tip konuların açıkça anlatılacağı basın toplantısına tüm herkes davetlidir.

Hep birlikte tek yürek. Hep birlikte tek bilek. Her birlikte Bafra için..

 

 Her ne kadar masa oyunları ön planda olsa da.. Bu sefer bu masada oyunu kaybetmeyeceğiz.. BAFRA ARTIK KAYBETMEK İSTEMİYOR. Eczacılık Fakültesi Bafra’nındır. Bafra da kalacaktır'' ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.