Bafra Gençlik Merkezi`nde buluşmak üzere

Bafra Gençlik Merkezi`nde buluşmak üzere

Bafra Gençlik Merkezi`nde kan ve kan bağışı programı için İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın bir basın açıklaması yaptı.

A+A-

Bafralı küçük yaştaki çocuklarımızdan lösemi hastası olanlar için ilçemiz genelinde, kronik hastalığı olmayan erişkin kişilerden kan ve kan örneği temini yapılacaktır. 11 Ocak 2016 Saat: 09.30 'da  Bafra Kaymakamı Sn. Halis Arslan, Bafra Belediye Başkan Vekil Hüseyin Çamaş, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, Orta Karadeniz Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr.Muhsin Yıldırım, Bafra Kızılay Dernek Başkanı Osman Genç, Bafra Eczacılar Oda Temsicisi Ecz. Ayhan Özcan, Bafra Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğlu, Bafra Genç İş Adamları Derneği Başkanı Yavuz Muratoğlu, Bafra Lösemi ile Mücadele Grubu adına; Bafra Lösev Başkanı Erol Korkmaz ve İlçemizdeki kurum amirlerinin destekleri ve katılımları ile kan alımı Bafra Gençlik Merkezi Binası giriş katında yapılacaktır.  

 

Samsun Kızılay Kan Merkezinin açacağı standlarda 11 -15 Ocak tarihleri arasında (beş gün) 10.00 - 18.00 saatleri arasında çocuklarımız için kan ve kan örneği bağışı yapılabilecektir.

 

Bafra halkına duyalı davranışları için teşekkürlerimi sunarız. 

 

Bafra'da ki çocuklarımız için alınacak kan örnekleri ülkemiz içerisinde başka bir çocuğumuza da uygun olabileceği inancı içerisindeyiz. 

 

Çocuklarımızın sağlıklarına bir an önce kavuşmaları dileğiyle.

 

Dr.Aytaç AKIN 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.