BAFRA GENÇLİK KOLEJİ ORTAOKULUNDAN İSTANBUL LİSESİNE

BAFRA GENÇLİK KOLEJİ ORTAOKULUNDAN İSTANBUL LİSESİNE

Liselere Giriş Sınavı (LGS) sonuçları açıklandı. Yaklaşık bir milyon öğrencinin katıldığı sınavda Özel Bafra Gençlik Koleji ilk yılında önemli başarılara imza attı.

A+A-

Yüzde 0,03’lük derecesiyle Türkiye’de ilk 250 öğrenci arasına giren LGS Bafra Birincisi Özel Bafra Gençlik Koleji öğrencisi başbakanların, bir çok üst düzey bürokratın, iş ve sanat dünyasındaki önemli ismin mezun olduğu İstanbul Lisesine yerleşerek ilçemizin gururu oldu.

Yine LGS Bafra dördüncüsü olan öğrencimiz Samsun Garip Zeycan Fen lisesine yerleşti. Bunun yanı sıra öğrencilerimizin %50 ‘ si ilimiz genelinde diğer fen liselerine ve nitelikli okullara yerleştiler. Özel Bafra Gençlik Koleji Ortaokulu Müdürü Fehmi Erdal , öğrencilerimiz çok önemli bir başarıya imza atarak bizleri çok mutlu etti.

Bu başarıyla  ardından gelen tüm öğrencilerimize hem  örnek oldular hem de  hedeflerini yüksekte tutmaları konusunda cesaret verdiler. Öğrencilerimize bundan sonraki eğitim öğretim hayatında başarılar dilerim. Emeği geçen Özel Bafra Gençlik Koleji öğretmenlerimize  ve personelimize teşekkür ederim,dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum