Bafra Genç İşadamları Derneğinden Barışfm’e ziyaret

Bafra Genç İşadamları Derneğinden Barışfm’e ziyaret

Bafra Genç İşadamları Derneğimiz Yönetim Kurulu Başkanı Alper Güngör ve yönetim kurulu üyeleri Bafra Barış radyo kurumumuza ziyarette bulundu.

A+A-

Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Güngör; “Bafra’mızın basın kuruluşlarından biri olan Barış Medya takip ettiğimiz güzide bir basın kurumu. Bafra basını samimi ve yoğun bir şekilde şehir için mücadele veriyor. Sizlerde “yaşanabilir bir Bafra için” özveri ile çalışıyorsunuz. Biz genç işadamları olarak basınımızın her zaman yanındayız. Basın bizlerin halka ulaşmasını sağlayan en önemli kurumlardan bir tanesi. Onun için bir şehrin basını ne kadar güçlü ve doğru olur ise o şehrin kalkınması daha hızlı ve güzel olur. Güçlü bir Bafra, güzel bir Bafra için biz her zaman buradayız ve varız.”

Barış medya imtiyaz sahibi Nihat Kale ise; “nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Genç işadamlarımızı yakından takip ediyoruz. Basınımızın yanında olduğunuzu biliyoruz. Sizin gibi genç iş adamlarının desteğinin arkamızda olduğunu bilmek bizlere güç ve şevk verir. İnşallah güzel Bafra için güzel olan her şeye imza atarız.”

giad-yonetimi-32.jpg

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.