BAFRA GAZİPŞA TEMACILAR KASTAMONU ILGAZ EĞİTİM KAMPI' NDA !

BAFRA GAZİPŞA TEMACILAR KASTAMONU ILGAZ EĞİTİM KAMPI' NDA !

TEMA Bafra Gazipaşa Mahalle sorumlusu Şükran ÖKTEM; 29 Haziran- 05 Temmuz 2019 tarihleri arasinda, Kastamonu Ferko Ilgaz Mountain Resort Hotel' de gerçekleştirilen Ekolojik Okur Yazarlık Eğitimi ve Doğa Kampı Eğitimi hakında şunları söyledi:

A+A-

" Bizlere eğitim veren; birbirinden değerli Akademisyenler' in ve Vakıf Temsilcileri' nin önemli açıklamaları ile çok güzel bilgi dolu bir eğitim aldık .

" Umut Yeşertmeye Devam " diyerek; bu güzel toplantıda, bilgi dağarcığımızin daha çok gelişmesine vesile olan; Yönetim Kurulu Başkanımız Deniz Ataç' a, Genel Müdür Yardımcımız Başak Yalvaç Özçağdaş a, Genel Müdür Yrd. Hikmet Öztürk e ,Saha Gönüllülük Başkanı' mız Ayşe Sarılar Yapıcı ya , Çevre Politikaları ve Uluslararası ilişkiler Bölüm Başkanı' mız Özlem Katısöz e ,Eğitim Bölüm Başkanı' mız Esra Düzgün Baytekin e ,Örgütlenme ve Saha Yönetimi Bölüm Başkan Yrd. Zeynep Burcu Şahiner' e, Karadeniz Bölge Koordinatörü' müz Duygu Salkım' a bu güzel, aydınlatıcı eğitim bilgilerini bizlerle paylaşan sevgili Akademisyen Hocalarımıza ve Eğitimimizi kusursuz organize eden Genel Merkez Çalışanlarına Samsun -Bafra olarak çok tesekkür ederiz. "

Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

tema-5.jpgtema-4.jpgtema-2.jpgtema-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.