Bafra Filistin’e Destek Platformu Çığ gibi büyüyor

Bafra Filistin’e Destek Platformu Çığ gibi büyüyor

Türk Kızılay Bafra Şubesi Başkanı Erhan Korkmaz, Bafra Filistin’e Destek Platform üyelerini makamında kabul etti. 

A+A-

Türk Kızılay Bafra Şubesi Başkanı Erhan Korkmaz, Bafra Filistin’e Destek Platform üyelerini makamında kabul etti. 
Türkiye Genelinde Boykotlara dikkat çekmek için farklı sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelerek oluşturdukları ‘’Bafra Filistin Destek Platformu üyeleri Türk Kızılay’ı Bafra Şubesi Erhan Korkmaz’ı ziyaret etti.  Bafra Filistin Destek Platformu, Türkiye genelindeki çeşitli sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelerek oluşturdukları bir inisiyatif grubu. Platform üyeleri, bu çerçevede Erhan Korkmaz’ı ziyaret ederek Filistin'deki trajik duruma dikkat çekmeyi ve ortak adımlar atmaya yönelik istişarede bulunmayı amaçladılar.
Erhan Korkmaz, Filistin’in aslında bir insani hareket olduğunu ve buna herkesin duyarlı olması gerektiğini vurguladı. Türk Kızılay’ı tarih boyunca nerede bir mazlum nerede bir ihtiyaç sahibi varsa orada olmuştur, olmaya da devam edecektir. Sizlerin yapmak istediği çok büyük bir hareket ve bu hareketin içinde olmak bizleri mutlu edecektir’ dedi. 
Bafra Filistin’e Destek Platformu üyelerinden Murat Sözen ise, biz buraya iki kişi gelsek de aslında arkamızda çok büyük bir kitleyiz. İçimizde barınan Sivil Toplum Kuruluşları, sendikalar ve büyüklerimiz var. Biz sadece bu halkanın bir parçasız, sizin bize olan desteğiniz bize güç katacaktır. Türk Kızılay’ı Dünya’nın en büyük ‘’Sivil Toplum Kuruluşu’’ olarak Dünyada emsali görülmemiş yardımlara vesile oluyor. Bizlerde istedik ki bu güç bize de güç katsın. Sizinle birlikte hareket etmek bizleri onurlandıracaktır’ dedi.
Ayrıca Sözen, Önümüzde ki ay 4 Aralıkta Bafra Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesislerinde yapılacak olan ‘’Hayır Çarşısı’’ ile ilgili de bilgiler verdi. Ve Hayır Çarşısına kendisini davet etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum