Bafra Fen Lisesi öğrencilerinden vefalı davranış

Bafra Fen Lisesi öğrencilerinden vefalı davranış

Lösemili çocuklar Vakfı (LÖSEV ) Samsun 19 Mayıs Üniversitesi çocuk onkoloji deki çocuklarımızı unutmadılar Hediyelerini lösemin kardeş okulu Bafra Fen lisesi öğrencilerinden aldılar.

A+A-

Lösemili çocuklara hem moral hem de destek vermek için yanlarına giden ve onlara çeşitli hediyeler veren Fen Lisesi öğrencileri ve Bafra Lösev Temsilcisi Erol Korkmaz duygulu anlar yaşadı. Fen Lisesi Müdür Yardımcısı Hüseyin Özdağ; ‘burada olmaktan mutluluk duyuyoruz bu önemli görevi üstlendikleri için bu işe gönül vermiş öğrencilerime de ayrı ayrı teşekkür ediyorum’ dedi.

Lösev Bafra Temsilcisi Erol Korkmaz ise’ lösev adına kapı kapı gezen para toplayanlara para vermeyin. Lösev in bankalardan ya da Lösev internet sayfalarında veya Tuğla yazıp 34 06’ya SMS atabilirsiniz. Her yapılan bağışlarınız Lösemili çocuklara can olsun dedi. Ayrıca bize destek veren ve her zaman bizlerin yanında olan Bafra Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Fen Lisesi Müdürü Kadir Albayrak, fen Lisesi öğrencilerine ayrı ayrı teşekkür ederim’ dedi.

Ziyarete: Fen Lisesi müdür yardımcısı Hüseyin Özdağ, Bafra Lösev Temsilcisi Erol Korkmazi Fen Lisesi öğrencileri ve gönüllüler katıldı.

1-305.jpg2-280.jpg

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.