Bafra engel tanımaz

Bafra engel tanımaz

Samsun Bafra ilçesinde Samsun n Sinop yoluna karayolları tarafından yol ortasına konulan engelleri aşamayan vatandaş çareyi bakın nasıl buldu.

A+A-

 Bafra’da Samsun Sinop karayolu denildiğinde akla ilk gelen şey ‘Kaza’ karayolları ve trafik tarafından bazı çareler aranmadı değil. Bafra içerisinde 2 tane üst geçit yapıldı. Yaya geçitleri açıldı.Kazaların önlenmesi adına, olmadı yol ortasındaki refüjlere demir parmaklılar konuldu insanlar karşıdan karşıya geçerken üst geçit veya yaya geçitlini kullansın diye ama nafile.

HER ŞEKİLDE BİZ KARŞIYA GEÇERİZ.

 Bunca uyarı, bunca acı haber vatandaşı bildiği yoldan geri adım attırmadı. Orta bölümde engelleri aşamayan vatandaş, demir parmaklıklara merdiven koyarak engelleri aşıyor. Hayatlarını hiçe sayan vatandaşlar neden üst geçit veya yaya geçitlini kullanmıyorsunuz sorumuza ise verdikleri cevap ise; ”Üst geçit bize çok uzak. Biz oraya gidemeyiz. Yaya geçidinden geçsek ne olacak. Yaya geçidi var diye araçlar yavaş mı gidyor.Alt geçitten çıkan araçlar tam gaz Çetinkaya köprüsüne kadar gidiyor.Yane yaya geçidi ile buradan geçmenin arasında bir fark yok. Her yerde Radar uygulaması yapan yetkililer neden Bafra’da buraya bir hız ölçer yerleştirmiyorlar. Trafik canavarlarına bizi esir ediyorlar. Biz ne kadar suçlu isek yetkililer bizden misli ile suçludur ”dedi.

bafra-samsun-sinol-yolu-engel-tanimayanlar-2.jpg

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.