Bafra Emniyet Teşkilatına Ödül Töreni

Bafra Emniyet Teşkilatına Ödül Töreni

Bafra Kaymakamlığı Tarafından Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğüne ödül töreni düzenlendi.

A+A-

foto-galeri-069.gifBafra Kaymakamlığı Tarafından Bafra emniyet Mensubu Teşkilatına Başarı ödülü ve Cumhuriyet Altını verildi.
Özel bir restaurantta gerçekleşen ödül töreninin açılış konuşmasını Bafra Emniyet Müdürü Hikmet Demirci yaptı Demirci konuşmasında, Bafra Emniyet Müdürlüğü olarak huzuru ve güveni sağlama, can me mal güvenliğini koruma, kanunun hakimiyeti ve devlet oteritesini sağlama gibi çok güvenli ve hayati görevi yapmaktayız. Bu önemli görevi başarı ile yapabilmek için personellerimin aileleri ile birlikte geçireceği istirahat saatlerinden feragat ederek mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini yerine getirdiklerini göreve ilk başladığım ilk günden bu yana görmekteyim ve burada sizlerin huzurunuz da meslektaşlarımın ailelerine çok teşekkür ederim’ dedi.
Bu gibi programların öne arz ettiğini dile getiren AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı ise, son üç yılda baktığımız da ülkemiz bir cendereden geçirilmek isteniyor, Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar son üç yada dört yılda dozu artmış durumda. Biz ülke olarak göstermiş olduğumuz birlik ve beraberlik içerisinde, Allah’ın izni ile bu ülke üzerinde oynanan oyunları bir bir çözeceğiz, bunun içinde burada göstermiş olduğunuz birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmektir. Evet sizler zor bir görev ifa ediyorsunuz ve uğurda ailelerinizle geçireceğiniz vakti görevde geçirdiğiniz için sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum’ dedi.
Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel ise, Burada toplanmamızda ki amacımız Bafra’da çalışan emniyet mensubu arkadaşlarımızın, ilçe emniyet müdürlüğünde deki üstün hizmet ve gayretlerini takdir etmek için bir arada bulunuyoruz diyerek konuşmasına şöyle devam etti, öncelikle Bafra’nın Milletvekili gibi çalışan her zaman yanımız da olan sayın vekilimiz Orhan Kırcalı’ya öncelikle çok teşekkür ederim.
İnşallah önümüzdeki aylarda Bafra Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı 30 tane Emniyet bekçisi gelecek. bu kardeşlerimiz 30 yaşını doldurmamış, en az lise mezunu olacak olan bekçilerimiz bizim asayiş ekiplerimize çok önemli destek olacaklarına inanıyorum. Bafra’da asayiş olayları son derece azaldığına da dikkat çeken Türkel, gerek yakalam gerekse de tutuklama vu bunların ceza almaları son derece hızlı yrümektedir. Bafra 30 ilden büyük bir ilçedir onun içn suç işlenme oranı bizden küçük illere göre daha fazladır. ama inanın ki gerek suç işleme olayında gerekse işlendikten sonra ki süreçte failllerin ele geçirilip adalete teslim edilmekte ki hususun da Bafra Emniyet Müdürlüğü son derece gayret göstermektedir. Bunun içn öncelikle bu arkadaşlarımızın ailelerine ve daha sonra sabırlarından dolayı kendilerine çok teşekkür ederim’ dedi.
konuşmaların ardından, Bafra Kaymakamlığı tarafından, Bafra Emniyet Müdürlüğünde üstün gayret ve hizmet gösteren polis memurlarına başarı belgeleri ve Cumhuriyet altınları takdim edildi.

Ödül törenine, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Bafra Emniyet Müdürü Hikmet Demirci, Bafra Ağır ceza başkanı Elif Akkaya katıldı.

bafrada-basarili-polisler-odullendirildi2.jpgbafrada-basarili-polisler-odullendirildi3.jpgbafrada-basarili-polisler-odullendirildi4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.