BAFRA EMNİYET MÜDÜRÜ’NÜN POLİS HAFTASI ZİYARETLERİ

BAFRA EMNİYET MÜDÜRÜ’NÜN POLİS HAFTASI ZİYARETLERİ

Bafra İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi, Türk Polis Teşkilatı’nın 167. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında bazı kurumları ziyaret etti.

A+A-

Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi ile birlikte Komiser Galip Yavaşoğlu ve beraberindekiler ilk olarak Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan’ı makamında ziyaret etti. Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi, “Suç ve suçluların yakalanması ve önlenmesi aşamasında başta Başsavcım olmak üzere, savcılarımızdan büyük destek alıyoruz. Bafra’da asayişin sağlanması konusunda güzel bir işbirliğimiz var” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Başsavcı Hikmet Turan, “Polis teşkilatımızın 167. yıl dönümünü kutluyorum. Polis teşkilatımızın başarılı çalışmalarının devam edeceğini, önümüzdeki günlerde de daha da iğime kazanarak büyük başarılara imza atacağından eminim. Başarılı ve uyumlu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Başsavcı ziyaretinin ardından Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi ve beraberindekiler Ağır Ceza Reisi ve Adalet Komisyonu Başkanı Hüseyin Öztürk’ü ziyaret ederek Polis Haftası etkinliklerine davet etti.
Hüseyin Öztürk, “Emniyet teşkilatının çalışmalarından olağanüstü memnunuz. Olağan çalışma gayretinin ilerisinde bir çaba içersindeler. Hep beraber daha güzel çalışmalara imza atmayı umuyorum” ifadelerini kullandı.
Polis Haftası etkinlikleri kapsamında ziyaretlerini sürdüren Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi ve Komiser Galip Yavaşoğlu, Belediye Başkanı Zihni Şahin’i de ziyaret etti. Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi burada yaptığı konuşmada belediyeden çok büyük destek gördüklerini ifade etti. Göstermiş oldukları destekten dolayı Başkan Şahin’e teşekkür eden Polisin topluma katkısının ve hizmetinin büyük olduğunu ifade eden Yahşi, emniyet teşkilatının her zaman ilçede vatandaşın güvenini kazanan, üzerine düşen görevi büyük cesaret ve fedakarlıkla yerine getiren bir kurum olduğunu, meslektaşlarıyla birlikte daha güvenli ve modern bir Bafra için üzerlerine düşeni yapmaya çalıştıklarını vurguladı.
Polis teşkilatının 167. yılını kutlayan Başkan Zihni Şahin, “Terör belası bir an önce biter inşallah ve ülkemizde normal bir dönem başlar. Biz bunun özlemi içindeyiz. Sizler de bu noktada görevinizi yapıyorsunuz. Tabii ki her şey emniyet güçleriyle olacak bir iş değil. Toplu bir mücadele veriliyor, inşallah terör belasını da aşarsak ülkemizin önünde hiçbir şey duramaz diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.


 
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.