Bafra Elektirikçiler ve elektronikçiler seçimlerinde gözyaşları sel oldu

Bafra Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanlığı seçimlerine tek listeyle katılan mevcut başkan Bülent Kulaksız güven tazeledi.

A+A-

Bafra Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanlığı seçimlerine tek listeyle katılan mevcut başkan Bülent Kulaksız güven tazeledi.
Bafra Belediyesi Kışlık Kültür Merkezinde   yapılan Bafra Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanlığı  olağan genel kurulu divan seçimi ile başladı. 
Tek liste halinde kongreye giden Bülent Kulaksız güven tazeleyerek yeniden Bafra Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanlığına seçildi.
Oylamaya geçilmeden önce Bafra Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Bülnet Kulaksız ve yönetiminin aldığı anlamlı karara göre Pandemi süresince vefat eden Bafra Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanlığına bağlı 5 üyenin ailelerine anı plaketi sunumu yapıldı. Plaket sunumunda duygusal anlar yaşandı.
Bafra Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Bülent Kulaksız,’’ Şahsım ve çalışma arkadaşlarım olarak görevde olduğum sürece odamıza kayıtlı olan tüm esnaf dostlarımızın hak ve hukuklarını arama doğrultusunda elimizden gelen her türlü mücadeleyi verdik vermeye de devam edeceğiz. Bizler deneyimimiz ve tecrübemiz ile tekrar bu kutsal göreve talip olduk.  Bafra Belediyesi Kültür merkezinde gerçekleşen genel kulumuza katılarak bizleri onurlandıran değerli misafirlerime ve hizmet etmekten şeref duyduğum esnaflarıma sonsuz teşekkür eder saygılarımızı sunarım. Bana ve ekibimi göreve layık gördüğünüz için şükranlarımı sunuyorum. Oda olarak esnafımızın her zaman yanında olacağız. 
Ayrıca pandemi süresince vefat eden çok değerli kardeşlerimiz merhum Satılmış Demirbaş, merhum Aydın İsoğlu, merhum İrfan Keleş, merhum Hasan Serbest ve merhum İsmet Arslan’ın anısına ailelerine bir anlamlı plaket vermeyi uygun gördük. Vefat eden meslektaşlarımıza Allah’tan Rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyorum. ‘’diyerek sözlerini tamamladı.

bafra-elektirikciler-ve-elektronikciler-secimlerinde-gozyaslari-sel-oldu1.jpgbafra-elektirikciler-ve-elektronikciler-secimlerinde-gozyaslari-sel-oldu-7.jpgbafra-elektirikciler-ve-elektronikciler-secimlerinde-gozyaslari-sel-oldu-5.jpgbafra-elektirikciler-ve-elektronikciler-secimlerinde-gozyaslari-sel-oldu-4.jpgbafra-elektirikciler-ve-elektronikciler-secimlerinde-gozyaslari-sel-oldu-3.jpgbafra-elektirikciler-ve-elektronikciler-secimlerinde-gozyaslari-sel-oldu-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.