BAFRA DÜZKÖY DERNEĞİ KADIN KOLLARI "EDİRNE’ YE KÜLTÜR GEZİSİ YAPTI"

BAFRA DÜZKÖY DERNEĞİ KADIN KOLLARI "EDİRNE’ YE KÜLTÜR GEZİSİ YAPTI"

Samsun Bafra Düzköy’ lüler Derneği Kadın Kolları olarak “ 2019 Yılı KÜLTÜR GEZİSİ ” etkinliğinde bu sene Edirne’ ye yaptı.

A+A-

Düzköy’ lüler Derneği, 2019 yılı içersin de gerçekleştirmeyi taahhüt ettiği Edirne Kültür gezisini dün gerçekleştirdi.
Kafile Başkanlığını Bafra Düzköy Derneği Başkan Yardımcısı Hasan Ekiz ve Kadın Kolları Başkanı Nurcihan Ekiz’ in yaptığı gezi programında, Düzköy’ lülerin yoğun katılım gösterdiği program, Edirne’ nin tarihi ve kültürel yerlerinin ziyaretleri ile gerçekleştirildi. 
Program ile ilgili açıklama yapan, Bafra Düzköy Dernek Başkanı Kerem Alışkan “ Edirne’ ye yaptığımız bu ziyaretimiz sonucunda hemşehrilerimizin kültürel bilgileri yerinde bizzat alması ve geçmiş tarihimiz ile gerçekleşen efsaneleri yerinde görmesi açısından çok verimli olmuştur. Yaptığımız bu programa destek vererek desteklerini esirgemeyen, Kağıthane Belediye Başkanımız Mevlüt Öztekin’ e, Bafra Düzköy Derneği Kadın Kolları Başkanı Nurcihan Ekiz’ e, Başkan Yardımcımız Hasan Ekiz’ e vede programa gelerek katkı sağlayan Düzköy’ lü kadınlarımıza şahsım ve Yönetim Kurulum adına teşekkür ederim. 
Bafra Düzköy Derneği Kadın Kolları Başkanı Nurcihan Ekiz ise “ Düzköy’lü kadınlar olarak bizlere güzel programlar sağlayan değerli Başkanımız Kerem Alışkan’ a teşekkür ederim.” dedi.

1-695.jpg

2-700.jpg

3-594.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.