Bafra Doğa Okçuluk Tenis ve Su Sporları Spor Kulübü'nden Destek Çağrısı

Bafra Doğa Okçuluk Tenis ve Su Sporları Spor Kulübü'nden Destek Çağrısı

Bafra Doğa Okçuluk Tenis ve Su Sporları Spor Kulübü, 2019 yılında dernek çatısı altında kurulduğu günden bu yana büyük bir azim ve kararlılıkla faaliyet göstermeye devam ediyor.

A+A-

Bafra Doğa Okçuluk Tenis ve Su Sporları Spor Kulübü, 2019 yılında dernek çatısı altında kurulduğu günden bu yana büyük bir azim ve kararlılıkla faaliyet göstermeye devam ediyor.

 

Kuruluşun ardından geçen süre zarfında elde edilen başarılar ve hedeflenen büyüme ile ilgili olarak kulüp başkanı bir açıklama yaptı.

Kulüp Başkanı Zeki Kayar, "Bafra'ya ve Bafra halkına Modern Okçuluk bilincini ve kültürünü kazandırmak amacıyla yola çıktık. İki sporcu ile başladığımız bu serüvende, bugün daha sağlam, güçlü ve gelecek vadeden bir konuma geldik. 2023 yılında dernek statümüzü kulüp statüsüne dönüştürerek, sporcularımızın lisanslarını kulübümüz adına çıkarmaya başladık." dedi.

Başkan Kayar, şu anda kulüpte 15 yarışmacı sporcunun aktif olarak yer aldığını ve bu sporcuların farklı motivasyonlarla kulübe katıldığını belirtti. Kulübün sadece spor eğitimi değil, aynı zamanda odaklanma problemi ve duruş bozukluğu yaşayan sporculara yönelik doktor tavsiyesiyle düzenlenen etkinliklere de ev sahipliği yaptığını ifade etti.

Ancak, Bafra'nın 145 bin nüfuslu bir şehir olmasına rağmen, kulüp olarak bekledikleri ilgi ve alakayı göremediklerini belirten başkan, "Bafra halkına okçuluk sporunu tanıtmak ve benimsetmek, biraz zaman alabilir. Ancak bu alanda potansiyelin olduğuna inanıyoruz." diye ekledi.

Bafra'nın eşsiz tarihi geçmişi, doğal güzellikleri ve spor geçmişiyle, okçuluk branşı için büyük bir potansiyel barındırdığını ifade eden başkan, "Amacımız, Bafra'nın her kesiminden destek alarak, okçuluk sporunu ilçemizde ve ülke genelinde daha fazla kişiye tanıtmak. Milli takım seviyesinde sporcular yetiştirmek için çaba harcayacağız." dedi.

Kulüp, 2024 yılında hedeflerini daha da büyüterek, katılım sayısını artırma ve Bafra'nın Okçuluk camiasında daha fazla tanınmasını sağlama konusunda kararlılığını sürdürüyor. Başkan, tüm Bafra halkını bu spor seferberliğine destek olmaya ve kulüplerine katılmaya davet etti.

bafra-doga-okculuk-tenis-ve-su-sporlari-spor-kulubunden-destek-cagrisi.pngbafra-doga-okculuk-tenis-ve-su-sporlari-spor-kulubunden-destek-cagrisi-001.pngbafra-doga-okculuk-tenis-ve-su-sporlari-spor-kulubunden-destek-cagrisi-002.pngbafra-doga-okculuk-tenis-ve-su-sporlari-spor-kulubunden-destek-cagrisi-003.pngbafra-doga-okculuk-tenis-ve-su-sporlari-spor-kulubunden-destek-cagrisi-004.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.