Bafra Devlet Hastanesine Anne Oteli Açıldı

Bafra Devlet Hastanesine Anne Oteli Açıldı

Samsun’un Bafra İlçesi Bafra Devlet Hastanesi de Doğum yapan Anneler ve Bebekleri için “Anne Oteli Misafirhanesinin açılışı Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Öğrt. Üyesi Muhammet Ali Oruç’un katılımıyla gerçekleşti.

A+A-

Açılışa, Bafra İlçe Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra belediye Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar, Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Öğrt. Üyesi Muhammet Ali Oruç,Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Abdurrahman İsmailoğlu, Hastane doktorları ve hemşireler katıldı.

Bafra Devlet Hastanesi de Doğum yapan Anneler ve Bebekleri için “Anne Oteli Misafirhanesinin açılışı kurdelesini Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra belediye Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar, Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Öğrt. Üyesi Muhammet Ali Oruç, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Abdurrahman İsmailoğlu gerçekleştirdi.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Öğrt. Üyesi Muhammet Ali Oruç konuşmasın da; ilerleyen süreçte Anne Dostu hastanede yapacağız. Samsun’un ilk anne dostu hastanesi olacak burası. Doğum yapan annelerimizin doğum sonrası bebeklerini burada rahat ve temiz hijyenik bir ortam da beklerken veya doğumdaki önceki süreçten uzak yerlerden ve şehir merkezinden gelen doğum yapan annelerimiz için nezih bir ortam oluşturduk. Asıl bu süreç 2015 yılın da oluşturulup 5 yataklıydı. Şimdi Annelerimiz için ve bebekleri Anne oteli misafirhanesini 10 yataklı hale getirdik. Çok nitelikli ve Otel konforunda hizmet verecek bir hale getirmiş olduk. Sağlık Bakanlığımızın normal doğum da yaygınlaştırmak için bir çabasının bir çalışması olarak değerlendirebiliriz. Öncelikle hepimize, Bafra’ya ve Samsun’umuza hayırlı uğurlu olsun diyerek sözlerini tamamladı..

Program açışı yapılan Anne Misafirhanesinin tanıtım gezisiyle son buldu.

bafrada-anne-oteli-acilisi-yapildi-1.jpgbafrada-anne-oteli-acilisi-yapildi-2.jpgbafrada-anne-oteli-acilisi-yapildi-3.jpgbafrada-anne-oteli-acilisi-yapildi-4.jpgbafrada-anne-oteli-acilisi-yapildi-6.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.