Bafra Devlet Hastanesi’nde Gıda Zehirlenmesi Şüphesi: 50’yi Aşkın Çalışan Acile Başvurdu

Bafra Devlet Hastanesi’nde Gıda Zehirlenmesi Şüphesi: 50’yi Aşkın Çalışan Acile Başvurdu

Bafra Devlet Hastanesi’nde öğle yemeği sonrası 50’yi aşkın çalışan rahatsızlandı. Şüphenin trileçe tatlısında kullanılan süte yöneldiği öğrenildi.

A+A-

Bafra Devlet Hastanesi’nde dün öğle yemeğinin ardından 50’yi aşkın çalışanın ishal, ateş, vücut ağrısı ve benzeri şikâyetlerle acil servise başvurduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, hastane personeline verilen öğle yemeğini tüketen bazı çalışanlarda kısa süre sonra rahatsızlık belirtileri görülmeye başladı. Şikâyetlerin artması üzerine çok sayıda personel, hastanenin acil servisinde muayene altına alındı.

Yaşanan rahatsızlığın öğle yemeğinde servis edilen trileçe tatlısından kaynaklanmış olabileceği iddia edildi. Tatlının yapımında kullanılan sütün bozuk olduğu yönünde bilgilere ulaşılsa da olayın kesin nedeni henüz resmî olarak açıklanmadı.

Rahatsızlanan çalışanların sağlık durumlarının takip edildiği, yemek ve tatlıdan alınan numunelerin incelenmesinin beklendiği öğrenildi. Olayla ilgili hastane yönetimi ve yetkili kurumlardan yapılacak açıklama bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.