Bafra Devlet Hastanesinde doktorlar bir bir gidiyor

Bafra Devlet Hastanesinde doktorlar bir bir gidiyor

Bafra Devlet Hastanesi'nde Başhekim Mehmet Kılınç'tan sonra görevi devralan yeni başhekim ve yeni yönetim göreve geldiği günden bu güne bafra55.net haber sitemize gelen ihbarların ardı arkası kesilmiyor.

A+A-

Başhekim ve  yeni yönetim göreve geldikten sonra ilk icraatının doktorların yanında bulunan sekreterleri alıp farklı birimlere vermesi olmuştu. Yaptığı bu hareket gerek doktorlar gerekse Bafralıların tepkisini almış hastalara yeteri kadar bakılmamıştı. Bir süre sonra da bu değişikliğin hastaneye olumsuz etki ettiğini fark ederek sekreterler tekrar doktorlara geri verilmişti.

DOKTORLAR SÜREKLİ GEÇİCİ GÖREVDE

bafra55.net haber sitemize gelen ihbarlardan birisi de Bafra Devlet Hastanesinde görev yapan doktorlarını sürekli olarak geçici göreve gönderilmesi hastanede doktor sayısının azalması oldu.

 Geçici görevlendirmelerde İlk olarak Beyin Cerrahi bölümünde Uzm.Dr. Ercan Yarar daha sonra Ersin Polat Bingöl'e sırasıyla geçici göreve gönderilmiş gelen doktorların ise izne çıkmasından sonra, hastanede bir beyin cerrahi uzmanı kalarak gelen hastalar ise muayene olamadıklarını muayene olmadan evlerine geri gittiklerini belirttiler.

EYLÜL'DE GÖZ DOKTORLARI GEÇİCİ GÖRECE GİDECEK

Geçici görevlendirmelerde, Genel Cerrahi Uzmanı İlyas Yurduseven Şırnak'a geçici görevlendirmeyle gönderildi. Eylül ayında ise Göz doktorları ise birer hafta arayla Vezirköprü'ye geçici göreve gönderilecekler.

DOKTORLAR TAYİNLERİNİ İSTİYORLAR

Geçici görevlendirmeler neticesinde bazı doktorların Bafra Devlet Hastanesinden ayrılacakları ve bazı doktorların özel sektöre geçiş yapacakları gelen bilgiler arasında yer aldı.

Bölge hastanesi olarak nitelendirilen Bafra Devlet Hastanesi'nde ki doktor yetersizliği başka illerdeki hastanelerden  doktorlar gönderilmiyor da sürekli Bafra Devlet Hastanesinden gönderiliyor sorusunu beraberinde getirirken başhekim  Bafra Devlet Hastanesini sıçrama tahtası olarak mı görüyor sorularını beraberinde getiriyor.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum