Bafra Devlet Hastanesi Yine Doktorsuz Kalacak

Bafra Devlet Hastanesi Yine Doktorsuz Kalacak

Bafra Devlet Hastanesi görevlendirmeler sonrasında Doktor yetersizliği yaşayacak.

A+A-

Bafra Devlet Hastanesi'nde son zamanlarda yaşanan sorunlar bitmiyor. Önce doktor yanındaki sekreterlerin alındı. Doktorlar sekretersiz bırakılarak hasta mahremiyetinin de ortadan kalkması ile birlikte hasta ve hasta yakınlarından büyük tepki gelmişti.

GEÇİCİ GÖREVLENDİRMELER NEDEN HEP BAFRA'DAN OLUYOR!

Bafra Devlet Hastanesinde bazı poliknikler hasta kabul edemiyor. Cildiye Polikliniğinde de doktor bulunmuyor ve hasta kabul edemiyor. Geçici görevlendirmeler sürekli Bafra Devlet Hastanesinden yapılarak, belli poliklinikler doktorsuz bırakılıyor. Bafra Devlet hastanesinin Cildiye Doktoru yok.

Şimdi de beyin cerrahi polikliniği doktorsuz kalacak.

Bafra Devlet Hastanesi Beyin Cerrahi Polikliniği doktorlarından olan Dr. Ercan Yarar Bingöl'deki görevlendirmenin ardından Bafra'ya dönmüş fakat yıllık izni ayrılmak istediğini yönetime bildirerek izne ayrıldı.

Bafra Devlet Hastanesi, kalan iki doktordan birisini tekrar Bingöl'e geçici görevlendirme yaparak zaten yetersiz kalan Beyin Cerrahi bölümünü Bingöl'e geçici görevlendirme vererek Bafra’yı doktorsuz bırakmaya hazırlanıyor.

Geçici görevlendirmeyle beraber Bafra'da ki beyin cerrahi bölümü bir doktorla idare edecek. bafra55.net haber sitesi olarak Bafra devlet Hastanesi yönetimine soruyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum