Bafra Devlet Hastanesi Pandemi Sürecinde Sınıfta Kaldı

Bafra Devlet Hastanesi Pandemi Sürecinde Sınıfta Kaldı

Dünya'yı saran Koronavirüs "COVİD-19" salgını Tüm Dünyanın alarma geçirirken Türkiye'de ise başarılı bir süreç yürütülüyor. Pandemi sürecinde sağlık çalışanlarına özel ilgi gösterilirken Bafra Devlet Hastanesinde bu ilgi yok.

A+A-

Bakanlık, Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) tarafından pandemi olarak kabul edilen covid-19 salgını ile mücadelenin kesintisiz, etkin ve yeterli sayıda personelle yürütülebilmesi adına birtakım kararları hayata geçirmesine rağmen Bafra Devlet Hastanesi Acil Bölümü 3 Doktor ile hastalara hizmet veriyor.   

YETKİLİLER BİRAN ÖNCE ÇÖZÜM BULMALI

Acil Servis bölümünde hastaların sosyal mesafeyi korumaması Bafra Devlet Hastanesi yetkililerin bunu görmezden gelmesi ve çözüm bulmaması hasta yakınlarını da tedirgin ediyor. Bir hasta yakını bafra55.net haber sitesine, buraya hastamızı getiriyoruz ama bu hastanede ne yetkililer var nede her hangi bir servisin sorumlusu, burada herkes üst üste kim nerede hangi işlemi yapıyor belli değil, sarı çizgi, yeşil çizgi bir birine girmiş vaziyette, İzolasyon bölümünü saymıyorum bile.  yetkililerin buraya biran önce çözüm bulması gerekli" dedi.

HEP AYNI DOKTORLA KARŞILAŞIYORUM

Bir başka hata yakını ise, Bafra devlet Hastanesine ne zaman gelsem hep aynı doktorla karşılaşıyorum, o doktor o kadar yorulmuş ki hatalara sağlıklı bakamıyor, zaten gözlerinden de yorgunluk akıyor. benim anlamadığım Pandemi sürecinde tüm hastanelerin acil servis bölümleri ekstra önlemler alırken Bafra Devlet Hastanesi neden önlemlerini arttırmıyor hayretler içerisinde izliyorum" dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum