BAFRA DENETİM SERBESTLİKTEN OPERATÖR KURSU BELGE TÖRENİ

BAFRA DENETİM SERBESTLİKTEN OPERATÖR KURSU BELGE TÖRENİ

Bafra Kaymakamlığı, Bafra Belediye Başkanlığı, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bafra Denetim Serbestlik Müdürlüğü ile ortaklaşa olarak yükümlülere yönelik düzenlenmiş olan iş makinası operatörlüğü kursu verildi.

A+A-

Verilen bu kurs 12 iş günü sürdü. Kurs sona erdiğinden  başarılı olan kursiyerlere sertifika başarı belgeleri verildi.

Düzenlenen Sertifika programına Kaymakam Halis Arslan, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, Cumhuriyet Savcısı Erman Topal, Belediye Başkan Yrd. Hüseyin Çamaş, Baro Temsilcisi Serkan Dönüm, Denetim Serbestlik Müdürü Bekir Türkmen, Ticaret ve Sanayi Odası Üyesi Erkan Mustafa Tokur, Milli Eğitim Müdürü M. Ali Katipoğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müd. Hasan İrer, İş-kur Müd. Yakup Ergenlik, Ziraat Bankası Müd. Kenan Bayraktar, Halk Bankası Şube Yönetmeni Levent Dağcı, Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Md. Adem Tatlısoy, Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Ticaret Borsası Üyesi Tarık Erol, Kızılay Derneği üyesi Bekir Sami Tuncer ve kursiyerler katıldı.

Kursiyerlerden 4 kişi böyle bir kursun açıldığından memnun olduklarını diler getirirlerken ayrıca iş imkanı kapısı da açılmış olduğunu söylediler.

Kaymakam Halis Arslan ise yapmış olduğu kısa açıklamasında; 4 kurumla birlikte ortaklaşa olarak  yükümlülere yönelik iş makinası operatörlük kursunu açtık. Kurs 12 iş günü sürdü. Kurs sonrasında 4 kursiyere sertifikalarını verdik. Bundan sonra iş imkanı konusunda  rahat bir nefes alacaklar. Daha çok çalışıp daha başarılı olduklarında iş makinası operatör olabileceklerini  ve yine de Bafra denetim serbestlik müdürlüğünde değişik kurslar açılacağı müjdesini vermek isterim dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.