BAFRA DA MUHALEFET CHP DE BİRLEŞİYOR

BAFRA DA MUHALEFET CHP DE BİRLEŞİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Nihat OKTAY Bafra da muhalefetin CHP de birleştiğini söyledi.

A+A-

İki yıldan beri Belediye Başkanlığı seçimlerine çok ciddi bir şekilde hazırlandıklarını söyleyen Başkan Nihat OKTAY , gitmedikleri köy ve mahallenin , ulaşmadıkları mekanın kalmadığını söyledi. Başkan adayımız Kemal ÜNLÜ yle birlikte 6-7 aylık yoğun bir çalışmanın içinde olduklarını söyleyen başkan Oktay Bafra için hazırladıkları umut veren projelerle yeni bir Bafra nın müjdesini verdiler. Hedeflerinde 250 bin nüfuslu , modern kendi kendine yetebilen , işsizliğin ortadan kalktığı , itici gücün tarıma dayalı , sanayi ile entegre olmuş bir Bafra olduğunu söyledi. Bu amaçla halkımıza güven verdiklerini , Başkan adayımız eczacı Kemal Ünlü ile bunları gerçekleştireceklerini söyledi.

Halkımızın bu güveni doğrultusunda diğer siyasi partilerden her gün partilerine akın akın katılımların olduğunu ve artık AKP den vatandaşların kurtulmak istediğini söyledi. Diğer partilerden de CHP ye katılımın devam edeceğini ve bu katılımların Bafra da akp nin karşısında tek gücün CHP olduğunun göstergesidir dedi.

Başkan OKTAY ; CHP ye katılımlar dolayısıyla bütün hemşerilerime saygılar sunar, 30 Martta sonra Bafra da CHP nin yöneteceği bir belediye olacağını vurgulayarak şimdiden Bafra Halkına teşekkürlerimi sunarım dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.