BAFRA DA HERKEZ DOĞDUĞU YERDE DOYACAK

BAFRA DA HERKEZ DOĞDUĞU YERDE DOYACAK

Aktekke de hemşerilerini ziyaret eden Kemal ÜNLÜ ;

A+A-

Aktekke sınırları içinde Bafra spor a alt yapı kazandıracak Bafra lılara hizmet verecek spor eğitim alanı kuracağız, bu yerleşke tam anlamıyla Bafra nın amatör spor  ,  akademisi olacak bunun iş gücün de sizler olacaksınız.

    Bakın koskoca Karaköy harası, Karaköy harasındaki talanı genel başkan yardımcımız parti sözcümüz Prf.Dr Haluk KOÇ un meclisteki mücadelesiyle geçici de olsa durdurduk  buradaki talanı tamamen bertaraf edip Karaköy de köylümüze gerçek üreticiye dağıtacağımız topraklarda üretilen ürünlerle et kombinesi kurarak halkın malını halka geçim kaynağı olarak sunacağız.

     30 Mart bir milattır seçimlerden hep birlikte galip çıkacağız ve benim hemşerilerim  ‘DOĞDUKLARI YERDE DOYACAKLAR  ‘  içte bütün uğraşlarımız bunun için. Bafra nın çifcisi de , kamyoncusu da , nakliyecisi de , esnafı da , Bafralı hemşerilerim olacak.

     Her yerde söylüyorum , önemli olan üretimdir . Üretime dayalı olmayan hiçbir şeyin yaşama imkanı yoktur .

     Seçim dönemine kadar  5 yıl ortada olma , Bafra yı 10 senedir senin ikdidarın yönetsin  sıfıra sıfır elde hiçbir şey yok , şimdi açılış düzenle, köylere refah  vaat et , nrredeydiniz 10 yıldır . Bu talan ve yolsuzluk çemberinde siz neredesiniz ?  içinde olduğunuz durumdan ne mah-şeri vicdanlardan  nede mahşeri hesaplaşmadan kurtulamazsınız.

     Üretim , üretim, üretim . Bafra da üretime dayalı , insan odaklı belediyeçiliği hep birlikte kuracağızve Bafra yı hep birlikte yöneteceğiz dedi.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.