Bafra Cumhuriyet Ortaokulu Bilim Şenliği' nde

Bafra Cumhuriyet Ortaokulu Bilim Şenliği' nde

Bu yıl 13. sü düzenlenen Uluslararası MEB Robot Yarışması Samsun´da gerçekeşti.

A+A-

Böyle anlamlı ve bilimsel bir etkinliğe tanık oldukları için kendilerni için mutlu ve ayrıcalıklı hisseden öğertmen ve öğrenciler; 12 Nisan 2019 Cuma günü, 58 öğrenci ve Müdür Yardımcısı Özlem ÖLMEZ, Öğretmenler Seher BİLDİK, Gülten NAR, Hülya ERDURAN ve Mehmet Melih TUNÇER eşliğinde; Samsun BilimŞenliği ve Uluslararası MEBRobot Yarışması Saonu' nu ziyaret ettiler.

Samsun Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonu' nda yapılan 13. Uluslararası MEB Robot Yarışmasını ziyaret eden Bafra Cumhuriyet Ortaokulu idareci, öğretmen ve öğrenciler; Öğle yemeğinin ardından, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi' nde kurulmuş olan Samsun Bilim Şenliği' ni gezdiler.

Aynı zamanda ve farklı salonda yer alan Üniversite Tanıtım Günleri Stantları' nı da gezerek üniversiteler hakkında bilgi edindiler.

Okul Müdürü Bahri DİLCİ " Bu anlamlı etkinliğe katılan idareci, öğretmen ve öğrencilere teşekkür edip kutladı.

bafra-cumhuriyet-ortaokulu-bilim-senligi-nde-1.jpgbafra-cumhuriyet-ortaokulu-bilim-senligi-nde-2.jpgbafra-cumhuriyet-ortaokulu-bilim-senligi-nde-3.jpgbafra-cumhuriyet-ortaokulu-bilim-senligi-nde-8.jpgbafra-cumhuriyet-ortaokulu-bilim-senligi-nde-7.jpgbafra-cumhuriyet-ortaokulu-bilim-senligi-nde-5.jpgbafra-cumhuriyet-ortaokulu-bilim-senligi-nde-4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.