BAFRA CUMHURİYET COŞKUSUNA HAZIR

BAFRA CUMHURİYET COŞKUSUNA HAZIR

Bafra, Atatürk’ün önderliğinde büyük Türk Milleti'nin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Cumhuriyet'in, tüm değerleriyle sonsuza değin yaşatılması ve Cumhuriyet Bayramının coşku içinde kutlanması ile ilgili tüm hazırlıklarını tamamladı.

A+A-

 28 Ekim Pazar günü 15 Temmuz Demokrasi meydanında bulunan Atatürk anıtına saat 12.50’de çelenk sunulması ile başlayacak kutlamalarda,29 Ekim Pazartesi günü ise saat 09.00’da Kaymakamlık makamında tebrikleri kabullerle başlanacak.

 

Saat 10.00’da ise 15 Temmuz Demokrasi meydanında Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç okulların ve halkın bayramını kutlayacak.

 

Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel günün anlam ve önemini belirten konuşması gerçekleşecek.

 

15 Temmuz Demokrasi meydanındaki program tören geçişi, şiirlerin okunması ve diğer etkinliklerin ardından sona erecek.

 

Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında ayrıca, Kapıkaya Doğa Sporları festivali içeriğinde yer alan yarışmasında değerlendirmeye layık görülen fotoğraflarla ilgili serginin açılışı yapılarak ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

 

Bafra Belediyesinin ev sahipliğinde, Alparslan Türkeş parkı sosyal teksileri bünyesinde gerçekleşecek olan fotoğraf sergisinde, söz konusu yarışmada derece alanlara ödülleri de verilecek.

 

Cumhuriyetin 95.yılında bütün bunların yanında ilçede geleneksel olarak Gazipaşa Mahallesi başta olmak üzere bazı dış mahallelerde de Cumhuriyet coşkusu doyasıya yaşanılacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.