Bafra Çözüm Koleji’nden yeni bir başarı daha

Bafra Çözüm Koleji’nden yeni bir başarı daha

TÜBİTAK tarafından desteklenen, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Türkiye Uluslararası Zeka Oyunları sonuçlandı.

A+A-

Bafra Çözüm Koleji öğrencilerin eğitimin her alanında kendilerini göstermesini destekliyor ve onlara bu süreçte yol gösteriyor. Öğrencilerin düşünme, karar verme ve problem çözme becerilerini geliştirmek; yardımlaşma ve takım çalışması gibi alışkanlıkları kazandırmak amacıyla onların her türlü faaliyette yer almasını istiyor. Okulun eğitime yönelik faaliyetlerinin en önemli adımlarından olan yarışmalar da bunlardan bir tanesidir.

Geçtiğimiz günlerde sonuçları açıklanan Türkiye Uluslararası Zeka Oyunları’nda Bafra Çözüm Koleji Ortaokulu 6. sınıf öğrencileri, ‘’Ozan ÖZTÜRK, Doğukan ÇIRAK, Kuzey YAZICI’’ sorumlu öğretmenleri Murat SEMİZ danışmanlığında Türkiye 2'ncisi oldular.

Bafra Çözüm Koleji Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencileri, ‘’Neslihan DURAN, Batuhan ÇIRAK, Coşkun Efe KAPANCI’’ sorumlu öğretmenleri Safa KAYAALP danışmanlığında bölge finaline kaldılar.

bafra-cozum-kolejinden-yeni-bir-basari-daha-2.jpgbafra-cozum-kolejinden-yeni-bir-basari-daha-3.jpgbafra-cozum-kolejinden-yeni-bir-basari-daha-4.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.