BAFRA ÇÖZÜM KOLEJİNDE BURSLULUK SINAVI HEYECANI

BAFRA ÇÖZÜM KOLEJİNDE BURSLULUK SINAVI HEYECANI

Bafra Çözüm Koleji olarak Genel Merkezimizle eş zamanlı yürüttüğümüz çalışmalarımızdan biri de bursluluk sınavlarımızdır.

A+A-

Bursluluk,  tüm öğrencilerin özel okulun avantajlarından faydalanması için yapılan sınavlardandır. Sınavda kurulumuzun belirlediği ölçütlerde iyi bir derece sağlayan öğrenciler okulumuzun imkanlarından daha makul bir şekilde yararlanacaktır.
1-5 Mart tarihlerinde yüz yüze olarak gerçekleştirdiğimiz bursluluk sınavımıza öğrencilerimiz sıkı tedbirler alınarak okula alınmıştır. Her bir öğrencinin sınavdan önce HES kodu üzerinden Covid taraması yapılıp, ateşi ölçülüp, maskeleri belli zaman dilimlerinde değiştirilerek sınav ortamı gerekli hijyen koşuluyla sağlanmıştır. Pandemi olmasına karşın sınavımıza  katılım hayli üst seviyedeydi. Öncelikle sevgili Bafra halkına çocuklarını bizlere emanet ettikleri için  teşekkürlerimizi sunarız. Bu bir güven meselesidir. Bafra Çözüm Koleji sınav süresi boyunca ve sınavdan sonra da emanetiniz olan çocuklarımıza gerekli özveriyi göstermiştir. Öğrencilerimiz sınav bitiminde yine pandemi tedbirleri alınarak velilere teslim edilmiştir.  
Şimdi Çözüm’de tüm sorularınıza Çözüm bulma vakti. Siz değerli Bafralıları okulumuza bekler bu aile ortamını görmenizi dileriz.

cozume-giris-haber-gcrseli-2.JPGcozume-giris-haber-gcrseli-1.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.