Bafra CHP'de  Milletvekillerinin katılımıyla bayramlaşma yapıldı

Bafra CHP'de Milletvekillerinin katılımıyla bayramlaşma yapıldı

CHP Bafra ilçe teşkilatı Bayramın 3.gününde parti binasında bayramlaşma programı gerçekleştirdi. Partiye maddi ve manevi destek verenler plaket ile onurlandırıldı.

A+A-

 Programa CHP Samsun Millet vekilleri, Kemal Zeybek, Hayati Tekin, Samsun İl Başkanı Tufan Akçagöz, Bafra ilçe başkanı Nihat Oktay, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili vatandaş katıldı.

 Bayramlaşma programda İlçe Başkanı Nihat Oktay konuşmasında; ‘’Ramazan Bayramı münasebeti ile düzenlediğimiz bayramlaşma programına katımlarından dolayı Milletvekillerimize, İl başkanımıza, iş adamlarımıza ve partililerimize teşekkür eder Ramazan Bayramınızı kutlar, sözü fazla uzatmadan il başkanımızı CHP İl teşkilatı çalışmalarını hakkında sizleri bilgilendirmek üzere il başkanımı davet ediyorum.’’

CHP Samsun il Başkanı Tufan Akçagöz;’’Bayramlar bizi bir araya getiren günlerdir, bu günlerde bizler bir araya geliyoruz. Bu günlerde küskünler barışıyor, Bayramları amaçlarına ulaştıran en önemli özellikte bunlardır. Biz her geçen gün o Bayram coşkusunu yaşamaktan uzaklaşıyoruz. Bundan bir yıl önce meydanlarda bombalar patlamıyordu, şimdi ise her yerde bombalar patlıyor. Hatırlayın Saddam Hüseyin zamanında Bağdat’ta bombalar patlıyordu, şimdi ise İstanbul’da ve bir çok ilimizde bombalar patlıyor. Canlı bombalar intihar eylemi gerçekleştiriyorlar. Şimdi diyebilirler ki Dünyanın her yerinde terör eylemi var, bombalar patlıyor, âmâ Dünyanın hiçbir yerinde sizin kadar beceriksiz hükümet yok. Kendileri koruma orduları ile geziyorlar, bizim çocuklarımız güneydoğuda şehit oluyorlar. Onlar çocukların şehit olduğu günlerde milletin gözünün içine baka bak çocuklarına düğün yapıyorlar. Ülkemiz bu durumda iken Samsun’da sıkıntı yok mu? Ülkemiz iyi yönetilmediği gibi Samsun’da iyi yönetilmiyor, tonlarca sıkıntı var. Samsun Türkiye’nin en borçlu illerinden biri, her yere borçları var. Sıkıntıları sayacak olursak bitiremeyiz, bu sorunları halkımız ile paylaşmak zorundayız. Bu vesile ile bayramınız tebrik ediyorum’ ’dedi.

 Samsun Milletvekili Hayati Tekin’de konuşmasında; ’’çok yakın bir zamanda strazburg’da bir toplantıya katıldım. Toplantıda  İtalyan, Fransız, Alman, Yunan ve Portekizli konuşmacılar Türkiye’nin başınızda Faşist diktatör var diye açık açık söylediler. Suriye’den gelen mültecileri barındırdınız, siz aynı zamanda bize mülteci olarak gönderdikleriniz arasında teröristlerde vardı. Bunu bilinçli veya bilinçsiz yaptınız. Rusya devlet başkanının dediği gibi, cebinizde ‘’akrep taşıyorsunuz’ ’demişti. Sevgili arkadaşlarım; Ülkemiz çok zor günlerden geçiyor. Bu ülkenin çok büyük tarihi sorunları var. Dedelerimiz bu tarihi sorumlulukları yerine getirdiler. Başka vatanımız yok. Bir kabile devleti değiliz. Bu ülkeyi istiklal savaşı vererek kanla kazandık. Öyle despot biri var ki başkan olma hevesi ile istediğini Başbakanlıktan alacak, istediğini, milletvekilliğine çıkartacak, Türk silahlı kuvvetlerini Arap ordusu ile birlik yapacak, Suriye ile savaşacak, Rusya’nın uçağını düşürecek, yarın barışacak, İsrail düşman, yarın kardeşim, yani fır fır dönen bir anlayış. Siyaseten ne derse el kaldıran, ne derse el indiren,317 tane emir eri kurşun asker, zayıf bir grup iradesini teslim etmiş bir iktidar. Kurtuluşumuz sadece ve sadece Türk milletindedir. Sosyal demokrat anlayıştadır. Kurtuluşun evi ocağı CHP’dir. Kutsal mekan burasıdır. Buraya sahip çıkmak zorundayız. Bizim de hatalarımız yok değil. Bir çok hatalarımız var, bir birimize sahip çıkarak, gelecek nesillere güzel bir Türkiye bırakmak için mücadelemizi devam ettireceğiz. Bu vesile ile birlik beraberlik içerisinde nice bayramlara erişmek ümidi ile Bayramınızı kutlarım’ ’dedi.

Daha sonra söz alan Samsun Milletvekili Kemal Zeybek; ‘’özelikle bugün parti binamıza dışarıdan gelen dostlarımıza hoş geldin diyor, hepinizin bayramını kutluyorum. Geçen yıl 1 Kasım ve 3 haziran seçimlerinde istediğimiz sonuç gerçekleşmedi. Ülkeyi 14 yıldır yöneten bir anlayış, ülkeyi sorunlu bir ülke haline getirdi. İç ve dıştaki siyaseti televizyon seyretmemekte, gazete okumamakta, hepimiz bir şekilde evimizde bu olayların büyüklüğünü katmerli bir şekilde arttığını görüyor ve yaıyoruz.7 Haziran öncesi PKK’nın hendekler kazıp vergiler topladığını bu hükümet görmezlikten geldi. Bu sorunları bugün ülkemize oy alma uğruna yaşattı. Sanki bu siyasi anlayışı CHP yönetiyormuş gibi suçu başkalarına atıyor.2009 -2011-2014 seçimlerinde barış süreci deyip, PKK ile anlaşıp kendi siyasi iktidarını sürdürebilmek için her şeye göz yumdular. Aslında her iki tarafta kandan beslenen, kandan büyüyen, kanlı olayları yöneten oldular. Bu ülkeyi mezhepsel anlayışla yönünü Arabistan çeviren ve oradan ülkeyi yönetmeye çalışan, birinci dünya savaşı ve kurtuluş savaşında bizi arkadan hançerleyen, Arap dünyası ile beraber olmaya çalıştılar. Osmanlı imparatorluğunu arkadan hançerleyen bunlar değil miydi? Osmanlı imparatorluğuna döneceğim diyorsun, Osmanlı imparatorluğunu arakadan hançerleyenler ile beraber oluyorsun. Bu ülkeyi iç ve dışarıdan kan akıtılmasına yön veren siyasal iktidara oy verenler bunu bilinci içerisine varmalıdırlar diye konuştu.’’

Konuşmalardan sonra, Bafra'da Eğitime Destek veren işadamı Kaya Aşçı'ya ve  partiye maddi destek veren işadamları Şevki Yılmaz, Recep Kılıç, Şeydi Ahmet Şener, Cengiz Sezgin ve Alaattin Yıldırım’a plaket takdim edildi.

bafra-chpde--milletvekillerinin-katilimiyla-bayramlasma-yapildi.JPGbafra-chpde--milletvekillerinin-katilimiyla-bayramlasma-yapildi-001.JPGbafra-chpde--milletvekillerinin-katilimiyla-bayramlasma-yapildi-002.JPGbafra-chpde--milletvekillerinin-katilimiyla-bayramlasma-yapildi-003.JPGbafra-chpde--milletvekillerinin-katilimiyla-bayramlasma-yapildi-004.JPGbafra-chpde--milletvekillerinin-katilimiyla-bayramlasma-yapildi-005.JPGbafra-chpde--milletvekillerinin-katilimiyla-bayramlasma-yapildi-006.JPGbafra-chpde--milletvekillerinin-katilimiyla-bayramlasma-yapildi-007.JPGbafra-chpde--milletvekillerinin-katilimiyla-bayramlasma-yapildi-008.JPGbafra-chpde--milletvekillerinin-katilimiyla-bayramlasma-yapildi-009.JPGbafra-chpde--milletvekillerinin-katilimiyla-bayramlasma-yapildi-009.JPGbafra-chpde--milletvekillerinin-katilimiyla-bayramlasma-yapildi-010.JPGbafra-chpde--milletvekillerinin-katilimiyla-bayramlasma-yapildi-011.JPGbafra-chpde--milletvekillerinin-katilimiyla-bayramlasma-yapildi-012.JPGbafra-chpde--milletvekillerinin-katilimiyla-bayramlasma-yapildi-013.JPGbafra-chpde--milletvekillerinin-katilimiyla-bayramlasma-yapildi-014.JPGbafra-chpde--milletvekillerinin-katilimiyla-bayramlasma-yapildi-015.JPGbafra-chpde--milletvekillerinin-katilimiyla-bayramlasma-yapildi-016.JPGbafra-chpde--milletvekillerinin-katilimiyla-bayramlasma-yapildi-017.JPGbafra-chpde--milletvekillerinin-katilimiyla-bayramlasma-yapildi-018.JPGbafra-chpde--milletvekillerinin-katilimiyla-bayramlasma-yapildi-019.JPG

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.