BAFRA CHP'DE  BİRLEŞİYOR

BAFRA CHP'DE BİRLEŞİYOR

Bafra CHP'de birleşiyor.

A+A-

CHP den Bafra ya çıkartma ; Genel başkan yardımcısı parti sözcüsü ProfDr. Haluk KOÇ , Samsun Büyükşehir belediye başkan adayı Tarık CENGİZ, CHP İl başkanı Mehmet ATALAY , Bafra CHP Belediye Başkan Adayı Ecz. Kemal ÜNLÜ ,Meclis üyesi adayları , İl ve İlçe Yöneticileriyle beraber Bafra da EMENLİ ,DEDAĞI, TÜTÜNCÜLER, EVRENUŞAĞI VE SÜRMELİ  ziyartelerinde bulundular.

CHP Bafra Belediye Başkan Adayı  Ecz.Kemal ÜNLÜ diğer iki adaya seslenerek ;

     Bu  halk artık sizlere güvenmiyor , Bafra nın   10 ar yıldan 20  yılını çaldınız, hala meydanlara çıkıp yok şu projem var yok bu projem var diyerek dolaşıyorsunuz ,ne yaptınız Bafra için koskoca bir sıfır halk artık size güvenmiyor bunu en güzel göstergesi alanlarda, sandıkta gereken cevabı bu halk size verecektir, yukarıda Allah var ,  iktidarın gücüne sığınıp , bu güç hastalığına kapılanlar İlahi adaletten kurtulamayacaklar  halk bunlara gereken cevabı 30 martta verecektir.

    Bafra da birlik içinde, dirlik içinde, çocuklarımız ve Bafra nın geleceği için akp zulmünü ortadan kaldırmak için tek adres CHP Belediye Başkan Adayı Kemal ÜNLÜ  olduğunu halk artık anladı. Bu alanlar  ,  akın akın partimize diğer partilerden katılım bunun göstergesidir dedi.

    

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.