BAFRA CHP GENÇLİK KOLLARINDAN BASIN AÇIKLAMASI

BAFRA CHP GENÇLİK KOLLARINDAN BASIN AÇIKLAMASI

Bilindiği üzere polisin Gezi Parkına yaptığı sert müdahale kamuoyunun tepkisi çekmiş milyonlar sokaklara dökülerek yaşananların sorumlusu hükümeti protesto etmiştir.

A+A-

Demokrasinin vazgeçilmezi olan protesto hakkı sayın başbakan tarafından idrak edilememiş, yaptığı açıklamalarla toplum gerilmiş ve ikiye ayrılmıştır. Azınlığın çoğunluğa itaati anlayışı ortaya çıkmıştır. Başbakan her konuşmasında yüzde ellilik kesimden söz ederek ülkenin diğer kesimlerini adeta yok saymıştır.

Bütün dünyanın gözünün önünde yaşanan bu olayların tek izahı vardır. O da ZULUMDUR. Halkına zulüm edenler inanıyoruz ki yine halkı tarafından sandıkta cezalandırılacaktır.

Tüm bunlar yaşanırken sayın başbakanın ‘’ Milli İradeye Saygı Mitingleri’’ adı altında Türkiye’nin çeşitli yerlerinde mitingler yapmaya başlamıştır. Elbette bütün siyasi partilerin olduğu gibi AKP’nin de miting yapması en demokratik hakkıdır. Ancak bu mitingler demokratik amacından sapmıştır. Bu mitingler protesto eden halka karşı bir gövde gösterisine dönüşmüştür. Meydanlarda adeta bir Tiyatro oynanmaktadır.

Biz gençler olarak Zulüm edenlerin yanında yer almayacağız. Bütün gençlere çağrımız bu tiyatro oyununun bir parçası olmayınız. Orada bulunarak vicdanınızı kirletmeyiniz. Birilerinin paralı askeri olmayın.

      Kamuoyuna saygıyla

    CHP. Bafra Gençlik Kolları

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum