Bafra Büyük Pazaryeri esnafı "Gençlik Buluşması" düzenledi

Bafra Büyük Pazaryeri esnafı "Gençlik Buluşması" düzenledi

Bafra Kapalı Pazaryeri esnafları, akşam yemeğinde Bafra Öz Antep Sofrasında buluştu. 

A+A-

Bafra Kapalı Pazaryeri esnafları, akşam yemeğinde Bafra Öz Antep Sofrasında buluştu. 

Ertan Atan, Birlik ve beraberlik mesajı verdi;

Bafra Pazaryerleri Esnaf Odası Başkanı Ertan Atan," Bafra Beşyol Büyük Pazaryeri esnaf gençlerimizle, Gençlik  buluşması gerçekleştirdik. Bizler bu toplantılarımızda, sorunlarımızı ve sıkıntılarımızı konuşuyoruz. Yardıma ihtiyacı olan arkadaşlarımızın sıkıntılarını benimseyip,  hep beraber gidermeye çalışıyoruz." Dedi.

Atan," Toplantılarımızda siyasi vurgu yapmıyoruz. Sohbetlerimiz samimi, bu gece davetimize bizleri kırmadan gelen tüm kardeşlerimize canı gönülden teşekkür ederim. " şeklinde konuştu.

Yapılan yemek duasının ardından günün anısına fotoğraf çekinildi.pazarcilar-odasi-baskani-ertan-atan-genclerle-bulustu.jpgpazarcilar-odasi-baskani-ertan-atan-genclerle-bulustu-001.jpgpazarcilar-odasi-baskani-ertan-atan-genclerle-bulustu-002.jpgpazarcilar-odasi-baskani-ertan-atan-genclerle-bulustu-003.jpgpazarcilar-odasi-baskani-ertan-atan-genclerle-bulustu-004.jpgpazarcilar-odasi-baskani-ertan-atan-genclerle-bulustu-005.jpgpazarcilar-odasi-baskani-ertan-atan-genclerle-bulustu-006.jpgpazarcilar-odasi-baskani-ertan-atan-genclerle-bulustu-007.jpgpazarcilar-odasi-baskani-ertan-atan-genclerle-bulustu-008.jpgpazarcilar-odasi-baskani-ertan-atan-genclerle-bulustu-009.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.