BAFRA BÖLGE HASTANESİ İNŞAATI YÜKSELMEYE DEVAM EDİYOR

BAFRA BÖLGE HASTANESİ İNŞAATI YÜKSELMEYE DEVAM EDİYOR

Bafra’nın 50 Yıllık Sağlık Hizmetini Karşılayacak Hastane Yükselmeye Devam Ediyor.

A+A-

Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç Bafra ve Bölgesinde sağlık alanında yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Davut Çepni’ye teşekkür etti.
Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Davut Çepni, yeni yapılan devlet hastanesini Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç’e gezdirdi. Bafra’ya TOKİ tarafından 50 milyon liraya 52 bin metrekare kapalı alanda yapılan 250 yataklı yeni hastaneyi gezdiren Başhekim Uzm. Dr. Davut Çepni, bölgenin en modern hastanesine kavuşacaklarını söyledi. Çepni, “Belirli zamanlarda gelen talep üzerine Sivil Toplum Örgütü Başkanlarına ve Temsilcilerine, Üyelerine yeni hastane binasını tanıtıcı geziler düzenliyoruz. Geçtiğimiz günlerde ise muhtarlarımıza bilgiler vermiştik. Şimdi ise Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç’ten gelen talep üzerine bir tanıtım gezisi yaptık.

Bu Hastane Hizmet kalitesiyle bölgenin en modern hastanesi olacak. Tıbbi cihaz olarak donanım olarak hiçbir şey eksik olmayacak. Doktor arkadaşların her türlü araç gereçleri karşılanacak. Yoğun bakım servislerinde yatacak hastaların hangi bölümde olursa olsun rahat bir şekilde barınacak. Bununla ilgili de elamanlarımızı kursa gönderip sertifika aldırıyoruz. Bu yatırımla birlikte Bafra’da 50 sene daha sağlık alanında bir yatırıma ihtiyaç duyulmayacak” diye konuştu. İnşaat firmasıyla sürekli diyalog halinde olduklarını kaydeden Çepni, Kalite Yönetim Birimi ile birlikte noksanları tespit ederek bunların giderilmesine yardımcı olduklarını belirtti. 57 hekim, 461 personel ve 209 şirket işçisiyle bacasız fabrika olduklarını söyleyen Çepni, 2004 yılında başhekim olarak göreve başladığında yıllık 224 bin hasta sayısının 650 bine ulaştığını ve hastanenin zarar eden değil, kar eden bir hastane olduğu.’’söyledi.

Başhekim Uzm. Dr. Davut Çepni  ile birlikte yeni hastanenin inşaatını gezen ve bilgi alan Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç hastanenin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Ayrıca başarılı çalışmalarından dolayı ise Başhekim Çepni’ye övgü dolu sözler söyledi.

Genç, “Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi  yıllık 650 bin hastaya sağlık hizmeti veriyor. Bafra  250 yataklı yeni hastaneye kavuştuğunda ise fiziksel şartları ile Bafra Devlet Hastanesi özel hastaneleri aratmayacaktır. Bafra Devlet Hastanesi'nin tüm çalışanlarının özverili çalışmalarıyla  halka her zaman en iyi şartlarda sağlık hizmeti vermektedirler.

Bizde Türk Kızılayı Bafra Şubesi olarak yeni yapılan hastane inşaatını gezerek bilgi almak istedik. Bu konuda bizleri, Sivil Toplum Örgütlerini Bilgilendiren Başhekimimiz Dr.Davut Çepni’ye Yönetimim ve Üyelerim adına teşekkür ederim.’’diyerek sözlerini tamamladı.

Yeni devlet hastanesinin yılsonuna yetiştirilebilmesi için 190 kişi ile çalışmalar sürüyor.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.