Bafra Belediyesinden Sedde Parkı'na Kamelya!

Bafra Belediyesinden Sedde Parkı'na Kamelya!

Bafra Belediyesi, Bafra''nın gözde mekanı haline gelen Sedde Parkı'na kamelyalar kurarak vatandaşın hizmetine sunmaya devam ediyor.

A+A-

Bafra Belediyesi, Sedde Parkı'na yedi adet piknik masası ve yedi adet kamelya kurarak vatandaşın hizmetine sunmaya devam ediyor.

Bafra Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, vatandaşların Sedde Parkı'nda dinlenebilmeleri ve sosyalleşerek keyifli vakit geçirmeleri adına gelen kamelya taleplerini monte ederek herkesin rahatça kullanabileceği alanlara kurarak hizmete sunmuştur. 

Şık ahşap kamelyalarına ve piknik masalarına kavuşan ve sabırsızlıkla kısıtlamanın bitmesini bekleyen bölge halkı, taleplerine kısa sürede çözüm üreterek karşılayan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'a gösterdiği duyarlılık ve sunduğu hizmet için teşekkür ettiler. 

 

bafra-belediyesi-bafranin-gozde-mekani-haline-gelen-sedde-parkina-kamelyalar-kurarak-vatandasin-hizmetine-sunmaya-devam-ediyor-004.png

bafra-belediyesi-bafranin-gozde-mekani-haline-gelen-sedde-parkina-kamelyalar-kurarak-vatandasin-hizmetine-sunmaya-devam-ediyor-005.png

bafranin-gozde-mekani-haline-gelen-sedde-parkina-kamelyalar-kurarak-vatandasin-hizmetine-sunmaya-devam-ediyor-002.png

bafra-belediyesi-bafranin-gozde-mekani-haline-gelen-sedde-parkina-kamelyalar-kurarak-vatandasin-hizmetine-sunuyor.png

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum