Bafra Belediyesinden Örnek İmza

Bafra Belediyesinden Örnek İmza

Bafra Belediyesi, ilçedeki sosyal ve kültürel çalışmaların aksamadan yürütülmesi ve farkındalık yaratılması konusunda günlük hayatta ihtiyaç hissedilen birçok alanda dışa bağımlılıktan kurtulma adına önemli bir adım atıyor.

A+A-

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında hazırlanan protokol Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Tarık Dursun ve Damsan Makine İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret ltd.Şti Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş arasında imzalandı.

 

Bafra Belediyesi imzalanan protokol ile ihtiyacı hissedilen birçok alanda kendi üretimini sağlamanın yanında, ciddi manada tasarruf elde etmeyi amaçlıyor.

bafra-belediyesinden-ornek-imza-f.jpgbafra-belediyesinden-ornek-imza-a.jpg

 

 

Projenin hayata geçmesi ile birlikte; bank, yolcu durağı, çim görünümlü çöp konteynırı muhafaza kutuları gibi birçok ihtiyaç, satın almak yerine protokol paydaşları arasındaki iş bölümü ile sağlanacak.

 

Proje aynı zamanda Bafra Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin, alanları ile ilgili üretkenliği, şehir yaşantısına katkı sağlamaktaki farkındalığı üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor.

 

İmzalanan protokol ile ilgili açıklamalarda bulunan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ”Belediyemiz, Bafra meslek ve Teknik Anadolu Lisesi ve Damsan Makine İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret ltd.Şti arasında imzalanan protokol ile ilçemizin sosyal ve kültürel beklentileri aksamadan yerine getirilecek. Sadece şehir merkezinde değil dış mahallerimizde de ihtiyaç duyulan; bank, yolcu durağı, çim görünümlü çöp konteynırı muhafaza kutuları gibi birçok alanda kedi üretimimizi sağlayacağız. Belediyemizin ciddi manada tasarruf sağlayacağı projemizin paydaşları Bafra Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi ve Damsan Makine İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret ltd.Şti yönetimine teşekkür ediyorum” Dedi.

 

 

 

 

 

Sadece şehir merkezi değil, dış mahallelerinde hizmetlerin daha hızlı  ve maddi külfet olmaksızın  

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.