BAFRA BELEDİYESİ'NDEN DOĞANCA MAHALLESİNDE HALK İFTARI

BAFRA BELEDİYESİ'NDEN DOĞANCA MAHALLESİNDE HALK İFTARI

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Doğanca Mahallesi sakinleriyle iftar sofrasında bir araya geldi.

A+A-

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın ev sahipliğinde gerçekleşen Halk İftarına, Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, belediye başkan İsmail Kurt, Hüseyin Çamaş ve Şaban Hüryaşar, Ak Parti Doğanca Mahallesi temsilcisi Hayri Dursun ve çok sayıda Doğanca Mahallesi sakini katıldı.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç iftar yemeğinin ardından gerçekleştirdiği konuşmada, “Böyle müstesna bir gecede sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Davetimize katılımınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Belediye olarak mahallelerimizde iftar programları düzenliyoruz. Bu akşamda Doğanca Mahallemizde sizlerle birlikte iftar yapmak sofralarımızı paylaşmak istedik. Bizleri kırmayıp davetimize teşrif ettiğiniz için tekrar hepinize teşekkür ediyorum.”

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İftar sonrasında Doğanca Mahallesi sakinleriyle sohbet etti.

doganca-iftar-(2).jpgdoganca-iftar-(3).jpgdoganca-iftar-(4).jpgdoganca-iftar-(5).jpgdoganca-iftar-(6).jpgdoganca-iftar-(7).jpgdoganca-iftar-(9).jpgdoganca-iftar-(8).jpgdoganca-iftar-(10).jpgdoganca-iftar-(11).jpg

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.