BAFRA BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLAR İÇİN TİYATRO

BAFRA BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLAR İÇİN TİYATRO

Bafra Belediyesi’nin sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlikleri devam ediyor. Bafra Belediyesi Kültür Müdürlüğü Konservatuvarı Çocuk Tiyatrosu oyuncularının sahne alacağı, yönetmenliğini Remziye Cezairli‘nin yaptığı

A+A-

 “Kahraman Acı Biber” isimli tiyatro gösterisi 18 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00’te Bafra Belediyesi Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak sahnelenecek.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç yaptığı açıklamada şunları söyledi: “İlçemizin kültür ve sanat hayatına önemli katkılar yapan Bafra Belediyesi Kültür Müdürlüğü’ne bağlı Hüseyin Baş Hacıbaşoğlu Kültür ve Sanat Merkezimizde bulunan konservatuvarımızda yönetmen Remziye Cezairli tarafından eğitim verilen çocuklarımız, bir süredir hazırlandıkları ‘Kahraman Acı Biber’ oyununu oynayacaklar. Belediye Konservatuarı Çocuk Tiyatrosu oyuncularının çocuklarımız için sergileyeceği oyun, 18 Mayıs 2019 Cumartesi günü Bafra Belediyesi Kültür Merkezi’nde ücretsiz sahnelenecek.

 Bu güzel faaliyet için kültür müdürlüğümüze, konservatuvarımıza, oyuncularımıza ve Remziye Cezairli’ye çok teşekkür ediyorum. Bu alanda faaliyetlerimiz artarak devam edecektir.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.