BAFRA BELEDİYESİ’NDEN ÇETİNKAYA MAHALLESİ’NE HALK İFTARI

BAFRA BELEDİYESİ’NDEN ÇETİNKAYA MAHALLESİ’NE HALK İFTARI

Bafra Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu halk iftarları Çetinkaya Mahallesi’nde devam etti.

A+A-
Çetinkaya Mahallesi’nde ki Halk İftarı öncesi, 02.06.2017 tarihinde bölücü terör örgütü tarafından şehit edilen Jandarma Uzm. Onbaşı Şahan Sezer’in kabri ziyaret edilerek dua edildi. Daha sonra şehidin ailesini de ziyaret eden heyet, Sezer’in evi önünde Kur’an-ı Kerim okundu.
Daha sonra Halk İftarına geçerek davetlileri masalarında ziyaret eden Başkan Kılıç, Çetinkaya sakinlerinin Kadir Gecesini tebrik etti.
 
Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç iftar yemeğinin ardından gerçekleştirdiği konuşmada, “Böyle müstesna bir gecede sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Davetimize katılımınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Belediye olarak mahallelerimizde iftar programları düzenliyoruz. Bu akşam da Çetinkaya Mahallemizde sizlerle birlikte iftar yapmak sofralarımızı paylaşmak istedik. Bizleri kırmayıp davetimize teşrif ettiğiniz için tekrar hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
Daha sonra söz alan, Samsun AK Parti Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz ise şunları söyledi: “Böyle yemekleri organize etmek bizim vazifemiz, görevimiz ama sizler iştirak edince bu sofralar güzelleşiyor, sizinle paylaşınca sofralar güzelleşiyor. Sizler evde çocuklarınızla iftarınızı açmak yerine burada komşularınızla birlikte iftarınızı açmayı tercih ettiniz Allah razı olsun Ramazan’ın güzelliğini bizlere yaşattınız. Allah bizlere hep böyle güzel günler göstersin. 24 Haziran seçimlerine bütün bu hazırlıklarımızı yaparken, oy kullanma konusunda ihmalleri olanlar olursa uyarın, oylarını kullansın. Bizim birliğe, kuvvete, güce ve geleceğe yönelik olan bu kalkınma mücadelemizde istikrara ihtiyacımız var, yani AK Parti iktidarının güçlü bir şekilde tekrar iktidara gelmesi ve ülkemizi geleceğe taşımasına gerçekten su gibi ihtiyacımız var. Bu isteklerimizi de söyleyerek bu akşam buraya gelerek bizleri yalnız bırakmayan siz değerli Çetinkaya hemşerilerimize çok teşekkür ederim” dedi.
 
 
Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın ev sahipliğinde gerçekleşen Halk İftarına, Ak Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Belediye Başkan yardımcısı Şaban Hüryaşar, Ak Parti Çetinkaya Mahallesi temsilcisi Vedat Uluışık ve çok sayıda Doğanca Mahallesi sakini katıldı.
cetinkaya-halk-iftari-(2).jpgcetinkaya-halk-iftari-(4).jpgcetinkaya-halk-iftari-(5).jpgcetinkaya-halk-iftari-(7).jpgcetinkaya-halk-iftari-(9).jpgcetinkaya-halk-iftari-(10).jpgcetinkaya-halk-iftari-(11).jpgcetinkaya-halk-iftari-(13).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.