BAFRA BELEDİYESİNDEN 2.700 ÖĞRENCİYE YARDIM YAPILDI

BAFRA BELEDİYESİNDEN 2.700 ÖĞRENCİYE YARDIM YAPILDI

Sosyal Belediyecilik alanında yaptığı çalışmalar ile takdir toplayan Bafra Belediyesi 2017-2018 öğretim yılının başlaması nedeniyle 2.700 öğrenciye çanta, kırtasiye ve okul kıyafeti yardım yaptı.

A+A-

Bafrahaber

Bafra Belediyesi yardımların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşması için İlçe milli eğitim müdürlüğü ile koordineli hareket etti. Bafra Belediyesi hazırladığı yardım paketlerini ilçe milli eğitim müdürlüğüne teslim etti. İlçe milli eğitim müdürlüğü ise okul müdürlüklerine verdi. Yardımlar okul müdürlükleri tarafından öğrencilere teslim edildi. Bafra belediye başkanı Zihni Şahin,  Ak parti ilçe başkanı Tuncay Yurduseven ile birlikte okul müdürlüklerini ziyaret ederek dağıtımda bulundu.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: Eğitim aydınlık bir gelecek için çok önemlidir. Devletimiz yıllardır öğrencilerimize ders kitabı ve diğer ihtiyaçlar konusunda yardımlar yapmaktadır. Bu yardımların yanında biz de İhtiyaç sahibi ailelerimize katkı yapmak istedik.  Bu kapsamda 2.700 öğrencimize çanta, kırtasiye ve okul kıyafeti yardımı yaptık. Yardımların gerçek sahiplerine ulaşması için ilçe milli eğitim müdürlüğümüz koordinasyonunda okul müdürlüklerimiz ile birlikte çalıştık. İlçe milli eğitim müdürlüğümüze ve okul müdürlüklerimize çok teşekkür ediyorum. Bu yardımları yaparken öğrencilerimizi ve ailelerimizi rencide edecek bir yol izlemiyoruz. Sosyal belediyecilikte bizim için esas olan insanlarımıza yardımcı olmaktır. Bu amaçla çeşitli yardımlar yapmaktayız. 8 yılda 61 bin ailemize kuru gıda yardımı, öğrenci yardımları, yakacak yardımları ve nakdi yardımlar yaptık. İnsanlarımıza katkı yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.