Bafra Belediyesinde Hizmetler Sürüyor

Bafra Belediyesinde Hizmetler Sürüyor

Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, gece gündüz demeden bir yandan şehir genelinde yıpranmış yollarda asfalt yama yaparken, bir yandan da uzak mahallelerde (köylerde) yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

A+A-

139 Mahallenin sorunları ve beklentilerinin bilincinde olan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, tüm beklentilere cevap verebilmek için yoğun çaba içinde olduklarını ifade etti.

GECE/GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Başkan Kılıç, ”Geçtiğimiz günlerde İlyaslı-Ortadurak,Ortadurak-Paşaşeyhmahalleleri arasında bulunan yolda çalışmalarını bitiren ekiplerimiz, bu günlerde Hacıoğlu mahallemizde çalışmalarını sürdürüyor.Daha sonra ise Terzili ve Kanberli mahallerimizle devam edeceğiz. Çalışmalarımız, planladığımız program dâhilinde hızla gece gündüz devam edecek“ dedi.

TÜM EKİPLERİMİZ SAHADA

Mahalle muhtarları ile sürekli istişare içinde bulunduklarını dile getiren Başkan Kılıç,“Uzak-yakın demeden her türlü soruna çözüm üretmek için samimi bir gayret ile çalışıyoruz. Başkan yardımcılarımız, birim müdürlerimiz ile birlikte, ilçe merkezine 70 km olan Yenialan mahallemizi de, çok yakın olan mahallerimizi de ziyaret ederek, muhtarlarımızdan ve mahalle sakinlerimizden sorunları dinliyor, yerinde değerlendiriyoruz. Her türlü sorunu bertaraf etme gayesi ile tüm ekiplerimiz sahada” dedi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZLE BİRLİKTE

Her Cuma günü farklı bir dış mahalleyi teknik ekip ile birlikte ziyaret ettiklerini ve önümüzdeki süreçte gerçekleştirilecek çalışmaların fizibilitelerini yaptıklarını belirten Başkan Kılıç, “Dış mahallelerimizin yol, sulama suyu ve içme suyu gibi ortak sorunlarını Büyükşehir Belediyemiz ile oluşturduğumuz program dâhilinde, çözüme kavuşturacağız.”dedi.

VATANDAŞLARIMIZ SAMİMİ GAYRETİMİZİN FARKINDA

İmkânlar ölçüsünde, mevsim şartlarını da göz önüne alarak tüm ekipleri seferber ettiklerinin altını çizen Başkan Kılıç, ”139 Mahallemizde çeşitli konularda hizmet beklentisi içinde, aynı anda tamamına cevap vermemiz mümkün değil. Muhtarlarımız ve mahalle sakinlerimiz hem bu gerçeğin hem de ortaya koyduğumuz samimi gayretinfarkında. Muhtarlarımız ve mahalle sakinlerimiz ile bir araya gelmeye, onlarla aynı sofraya oturmaya, sorunlarımızı el birliği ile çözmeye devam edeceğiz.”dedi.

yol-cls-1-600x338.jpgyol-cls-2-600x450.jpgyol-cls-3-600x450.jpgyol-cls-4-600x450.jpgyol-cls-15-600x450.jpgyol-cls-27-600x450.jpgyol-cls-24-600x450.jpgyol-cls-14-600x450.jpgyol-cls-26-600x450.jpgyol-cls-9-600x338.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.