Bafra Belediyesi Kurban Bayramı’na Hazır

Bafra Belediyesi Kurban Bayramı’na Hazır

​​​​​​​Bafra Belediyesi vatandaşların Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirmesi için gerekli önlemleri aldı.

A+A-

Hayvan Pazarında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ”Belediyemiz, bayram süresince de vatandaşların yanında olacak. Bafra’da Kurban Bayramının huzur içinde yaşanması için üzerimize düşen her türlü tedbiri aldık.” Dedi.

bafra-belediyesinden-bayram-tedbirleri-1.jpg

Hayvan Pazarında gerçekleştirdiği incelemelerde vatandaşlarla sohbet eden ve hayvan pazarında renkli anların yaşanmasına vesile olan geleneksel pazarlıklara da eşlik eden Başkan Kılıç, “Sürekli olduğu gibi Kurban Bayramı öncesinde de Asri Mezarlıkta genel temizlik çalışmamız yapıldı. Garnizon şehitliğimiz başta olmak üzere yeniden geniş çaplı bir temizlik çalışmamız olacak. Zabıta ekiplerimiz bayram süresince görev başında olacak. Kontrolü Veteriner Hekimliğimizce yapılan Kurban kesim alanları haricinde kesim yapılmaması için ilgili diğer birimlerle istişare içerisinde olacağız. Vatandaşlarımızın da desteği ile huzur içerisinde bir bayram yaşayacağımıza inanıyorum” Şeklinde konuştu.

bafra-belediyesinden-bayram-tedbirleri-2.jpg

Bafra Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri diğer zamanlarda olduğu gibi bayram boyunca da 24 saat aralıksız çalışacak.

 

Vatandaşların huzur içinde bayram geçirmesi için Bafra Belediyesi’nin pek çok birimi de iş başında olacak. Vatandaşlar dilek ve şikâyetlerini Bafra Belediyesi’nin 153 Zabıta,0535 433 80 80 BİP mesaj hattı ve0 362 543 23 20 numaralı hatları ile iletebilecek.

bafra-belediyesinden-bayram-tedbirleri-3.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.