Bafra Belediyesi Her An Her Yerde

Bafra Belediyesi Her An Her Yerde

İçişleri Bakanlığı’nca Koronavirüs ile mücadele kapsamında 31 ilde ilan edilen iki günlük sokağa çıkma yasağında, ilçede hayatın normal seyrinde devam etmesi için Bafra Belediyesi yoğun gayret gösterdi.

A+A-

Başta ekmek olmak üzere vatandaşların taleplerini yerine getirmek için çaba içerisinde olan Bafra Belediyesi’nde, Başkan Hamit Kılıç görev başındaydı.

Sokağa çıkma yasağı ile birlikte gerçekleştirilecek çalışmalar ile ilgili ekip oluşturan Bafra belediyesinde sevk ve idarenin başında yer alan Başkan Hamit Kılıç, vatandaşlardan gelen telefonlara kendisi bakarak kısa süre içerisinde yerine getirilmesinde öncülük etti.

Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Kılıç, “Sokağa Çıkma Yasağı nedeniyle evinde ekmek olmayan vatandaşların, ekmek ihtiyaçlarını karşılamak üzere taleplerini alıyoruz. Zabıta ekipleri, bu talepleri anında yerine getiriyor. İki günlük sokağa çıkma yasağı süresince, Bafra’da vatandaşların herhangi bir sorun yaşamaması için bizler görev başındayız. Diğer günlerde olduğu gibi iki günlük sokağa çıkma yasağı esnasında da, Evde Kal çağrısına uyarak görevini yerine getiren vatandaşların her zaman yanındayız.” dedi.

Bafra Belediyesi Her An Her YerdeBafra Belediyesi Her An Her YerdeBafra Belediyesi Her An Her YerdeBafra Belediyesi Her An Her YerdeBafra Belediyesi Her An Her YerdeBafra Belediyesi Her An Her YerdeBafra Belediyesi Her An Her Yerde
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum