BAFRA BELEDİYESİ GÖNÜLLERE DOKUNUYOR.

BAFRA BELEDİYESİ GÖNÜLLERE DOKUNUYOR.

Hamit Kılıç başkanlığındaki Bafra Belediyesi, projeleri ve çalışmalarının yanında ilçe halkıyla oluşturduğu gönül bağını Bafra’nın tamamını kapsayan uygulamalarıyla daha da güçlü hale getiriyor.

A+A-

Millet Kıraathanesi’ni Samsun genelinde ilk kez hayata geçirmesi ile vatandaş odaklı hizmet anlayışının altını çizen Bafra Belediyesi, Orta Ölçekli Organize Sanayi Sitesi, Eski Stadyum Alanı düzenleme çalışması, Güneş Enerjisi, Millet Bahçesi, Sosyal Yardım Merkezi gibi ilçeyi yarınlara taşıyacak yanında ücretsiz otopark, taziye çadırı ve aşevi gibi hizmetleriyle de vatandaşların gündelik yaşantısına dokunarak, gönül belediyeciliğinin örneklerini sunuyor.

Öte yandan ilçe genelinde bulunan okul, cami, parklar ve muhtarlık binaları gibi yelerdeki çalışmaları ile de dikkat çekiyor.

CAMİLERDEN OKULLARA

Bafra Belediyesi gelen talepleri değerlendirerek gerçekleştirdiği çalışmalarda İlçedeki eğitim kurumlarının kapı, bordür, bahçe duvarı, yangın merdiveni, sınıf, kamelya ağaç, basketbol potaları oyun alanı boyama işlemleri, muhtarlık binaları bakım onarım ve boyamaları, camilerin çevre düzenleme işlemlerini gerçekleştiriyor.

“CUMHURBAŞKANIMIZIN İZİNDEYİZ”

Belediye Başkanı Hamit Kılıç konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

“Gönül belediyeciliği, sosyal belediyecilik ve hizmet belediyeciliği şiarıyla hareket ederek liderimiz ve rol modelimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde yürüyoruz.

 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın belirlediği ölçülerde hizmet üretme gayretindeyiz. Bafra’mızın tamamını saran, ortak kullanım alanlarımızın ihtiyaçlarını samimiyetle gideren hizmet anlayışını hayata geçirmek istiyoruz. 

 

GÖNÜL DİLİNİ KULLANIYORUZ

Birçok ilimizden daha fazla nüfusa sahip Bafra’mızda gerek merkezde gerekse en ücra mahallemizde bize gelen talepleri sorumluluk alanımızda olsun olmasın yerine getirerek büyük bir aile olmanın gereğini yapıyoruz. Bugüne kadar vatandaşımızla gönül dilini kullanarak güçlü bir iletişim kurduk. Bu iletişim bundan sonraki süreçte de devam edecek.”

lgili-gorseller-2-783x440.JPGlgili-gorseller-3-782x440.jpglgili-gorseller-9-422x440.JPGlgili-gorseller-7-783x440.JPGlgili-gorseller-11-587x440.JPGlgili-gorseller-19-663x440.JPGlgili-gorseller-14-587x440.jpglgili-gorseller-16-587x440.JPGlgili-gorseller-21-783x440.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.