BAFRA BELEDİYESİ EKİPLERİ KARLA MÜCADELE MESAİSİNİ SÜRDÜRÜYOR

BAFRA BELEDİYESİ EKİPLERİ KARLA MÜCADELE MESAİSİNİ SÜRDÜRÜYOR

Bafra Belediyesi ekipleri karla mücadele mesaisine devam ediyor.

A+A-

Belediye ekipleri, üç gündür vardiyalı olarak 24 saat boyunca yoğun kar yağışı nedeni ile biriken karları temizlemeyi sürdürüyor. Belediye Fen İşleri, ilçemizde olumsuz bir durum yaşanmaması için şehir merkezi ana arterlerinde ve yeni mahallelerde 6 Kamyon, 8 Jcb Kepçe, 1 Loder, 1 Greyder, 3 tuzlama ekibi, 1 solüsyon ekibi ve bu araçlara eşlik eden 30 kişi ile yoğun bir mesai harcayarak kar temizleme çalışması yürütüyor.

Dün akşamdan itibaren ise merkezde ana arterlerde biriken karlar kamyonlarla alınmaya başlandı. Trafiğin aksamaması için akşam saatlerinde yürütülen kar temizleme ve kaldırma çalışmaları süratle devam edecek.

img_4173.jpgimg_4174.jpgkar-temizleme-(1).jpgkar-temizleme-(2).jpgkar-temizleme-(3).jpgkar-temizleme-(4).jpgkar-temizleme-(6).jpgkar-temizleme-(7).jpgkar-temizleme-(8).jpgkar-temizleme-(10).jpg

 

Diğer yandan Belediye Temizlik Müdürlüğü’nün 30 kişiden oluşan ekipleri de kaldırım temizleme çalışmalarını Bulvar Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Belediye Caddesi'nde sürdürüyor.

 

Yıkılan ağaçlar, kışlık bitkilerde ve ağaçlarda biriken karlar da 10 kişilik park bahçeler ekiplerince temizleniyor.

 

Çalışmaları yakından takip eden Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin konu ile ilgili olarak şunları kaydetti:

 

“İlçemizde aralıksız 2 gün kar yağdı. Son 30 yılın en yoğun kar yağışını yaşadık. Bafra’mızın yeni mahalle olan 114 köyü (Mahalle), merkezde ise 21 mahallemiz var. Karla mücadelemizde yol açma çalışması yapıyoruz. Kar yağışı devam ettiği için açılan yollar yeniden kapanıyor. Hem köylerimizde hem de şehir merkezinde yoğun bir çalışma yürüttük. Ama kar yağışı sürekli devam ettiği için yeterli olmadı. Hemşehrilerimiz çok zahmet çekti. Çalışmalarımız şu an itibarıyla devam etmektedir. Hoşgörünüz ve anlayışınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tüm çalışmaları dikkatle incelemekte ve takip etmekteyiz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum